یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
من الان توی یه روستای دورافتاده مشغول به کار هستم که تصورشم برای خیلیا وحشتناکه و هفت ساعت از محل سکونتم دوره .هر هفته این مسیرو میرم ومیام تا۴۸ساعت کنار دختر وهمسرم باشم و بیشتر حقوقم صرف رفت وامد و اسکانم میشه اما چون علاقه دارم برام لذت بخشه
اولا که بیست تومن نیست و بر اساس سابقه و امتیاز حقوق تعیین میشه براشون،زیاد زیادش بیست تومنه. در ضمن من دیدم غیر انتفاعی کار میکنن دبستان ماهی ۱ یا دو میلیون،شما خودت میتونی با یه همچین حقوقی زندگی کنی؟
تازه همه کشور نیست شیراز الان از اول سال تا حالا اولین باره تعطیل شده که اونم مجازی باز کلاسا برگزار میشه.بقیه سال رو کلا میرفتن مدرسه. جدا از اینکه توی دو تا مدرسه ۱۲ تا کلاس برداشته بودن و باید ۱۲ بار یه مطلبی رو تکرار میکردن،با دانش آموزای بی تربیتی طرف بودن که بعضا بعضا والدینشون بی تربیت تر بودن..