2777
2789
عنوان

نزدیک ترین ارتباطم با یه سلبریتی😂😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 70 پست
الان اینکه بگی اینستا نمیرم تحقیر شدی؟ 😐😂

نه چون باتو صحبت کردم سطح خودمو اوردم پایین تحقیر کردم خودمو ریپ نزن چون جواب نمیدم حتی نمیخونم 

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه چون باتو صحبت کردم سطح خودمو اوردم پایین تحقیر کردم خودمو ریپ نزن چون جواب نمیدم حتی نمیخونم

فعلا که هم خوندی هم جواب دادی 

خیلیییییی تو فازی با دوتا جمله میگی با تو حرف زدم سطح خودمو اوردم پایین؟😐😂😂

فعلا که هم خوندی هم جواب دادی 

خیلیییییی تو فازی با دوتا جمله میگی با تو حرف زدم سطح خودمو اوردم پایین؟😐😂😂

برم از ایم تاپیک بیرون حوصله دعوا اونم سر یک چیز بیخود ندارم

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
شما انگار بیشتر از من میدونی😂بعد از قرار نبود که فرستاد پی ام سی پخش کرد چندسال ممنوع کار بود

اهنگ خونده و برای خیلیا مثل میثم ابراهیمی و علی اصحابی و.. 

اهنگ تنظیم کرده

فقط کنسرت نمیتونست بده

اهنگ خونده و برای خیلیا مثل میثم ابراهیمی و علی اصحابی و.. اهنگ تنظیم کردهفقط کنسرت نمیتونست بده

من از بچگی فنشم کلیییی مصاحبه ازش دیدم 

کلا یه سریا ادعا دارن تو همه ابعاد بیشتر میفهمن و بیشتر حالیشونه😐