2777
2789
چقدر بد که سکوت کردیمن تو اینجور مواقع کولی بازی درمیارم و اونجارو میزارم رو سرمیبار که آبروشون بره ...

من اتفاقا چند روز پیش رفتم عکس دندون بگیرم برای دندون عقل

بعد پسره جوون بود رفتم تو اتاق پسره گفت دستتو بگیر به این میله بعد دستمو گرفت گذاشت روی میله درصورتی که خودم داشتم میذاشتما😐خیلی بدم اومد و اون لحظه هنگ کردم 

تا الان نمیدونم اینجور مواقع طبیعیه من حساسیت نشون دادم! یا حق نداره واقعا همچین کنه

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میخواسته عکس العمل شمارو بسنجه اگه رو میدادی یا یه لبخند میزدی راه رو باز شده می دید و فکرای دیگه هم تو سرش میومد

خوب کاری کردی به روت نیاوردی اما سری بعد اینکارو کرد چندتا حرف درست حسابی بارش کن خودشو جمع و جور کنه واسه همیشه

من اتفاقا چند روز پیش رفتم عکس دندون بگیرم برای دندون عقلبعد پسره جوون بود رفتم تو اتاق پسره گفت دست ...

منم برای همین موضوع از اتاق فرار بدم میاد دیگه

کلا مدل اتاق فرار اینکه لمس های کوچیک پیش میاد و این جزوی از ترسوندن ولی من خیلی رو بدنم حساسم با اینکه عاشق اتاق فرار ام ولی خیلی کم میرم و قبل از ورود به بازی میگم با من کسی تماس نداشته باشه

اونم احتمالا قصدی نداشته 

میخواسته عکس العمل شمارو بسنجه اگه رو میدادی یا یه لبخند میزدی راه رو باز شده می دید و فکرای دیگه هم ...

دستم بند کارم بود خواست کمکم کنه دستشو گذاشت پشت دستم درصورتی ک لازم نبود میتونست بگ خودم دستمو برمیداشتم یا دستشو ب چیز دیگ بگیره

منم برای همین موضوع از اتاق فرار بدم میاد دیگهکلا مدل اتاق فرار اینکه لمس های کوچیک پیش میاد و این ج ...

اوهوم

برو اتاق فراری که آدماش دختر باشن 

من آخرین بار رفتم همشون دختر بودن با موهای بلند و ماسکای ترسناک😂😃خیلی چسبید

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
عاشقتم که😂😂😂😂😂👌👌👌

😂😂😂 

بخدا اگه زورم می‌رسید بدتر میزدمش 

ولی این به اصطلاح آقایون از بوته حاصل شده که ن پدر دارن ن مادر 

نمیدونن که یه دختر اگه روحیه اش حساس باشه و تا ابد اون حس بد تو ذهنش بمونه چی میشه!؟

......
دستم بند کارم بود خواست کمکم کنه دستشو گذاشت پشت دستم درصورتی ک لازم نبود میتونست بگ خودم دستمو برمی ...

بله عزیزم میخواسته از یه جایی شروع کنه حالا این بار گذشت بار بعد همینکارو کرد مرده زنده شو بشور بنداز رو بند رخت دیگه جرات نکنه از این غلطا بکنه

😂😂😂 بخدا اگه زورم می‌رسید بدتر میزدمش ولی این به اصطلاح آقایون از بوته حاصل شده که ن پدر دارن ن م ...

ابله و نفهمن 

البته بعضی از خانمای مریض روانی که پا دادن بهشون و بگو بخند کردن و این چیزارو نشونه باکلاسی میدونن باعث پررو شدن این مردای احمق شدن