2777
2789
عنوان

بعضی پسرا اینجورین که

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 68 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم تو خانواده محدود و ایزوله ای هستم چرا میشه ولی خودم نمیخوام

دقیقا میشه و من دیدم 

خانواده رو به هزار طریق میپیچونن

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم  

میدونی مشکل چیه؟

اینکه از پسرا غول ساختید

دختری موفقه که خودش پسر زندگیش رو مشخص کنه و انتخاب کنه نه اینکه ببینه پسره میپسندتش یا نه

پسرا کی باشن اخه

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
هیج دختر عاقلی با همچین پسری وارد رابطه نمیشه

جالب میدونی کجاست پسره با دختر اولی بود مشروب و سیگارشو ترک نکرد

ولی برای دومی ترک کرد

بنظرت چرا؟

دخترا شما خیلی زیباتر  توامند تر  و موفق تر از چیزی هستین که فکر میکنین   من بهتون افتخار میکنم  
میدونی مشکل چیه؟اینکه از پسرا غول ساختیددختری موفقه که خودش پسر زندگیش رو مشخص کنه و انتخاب کنه نه ا ...

اره حرفت کاملا درسته ی موقع آدم خریت میکنه و از کسی خوشش میاد که مناسبش نیست 

بعدا خدا خودش دست اون آدمو ازش جدا میکنه

پسرا دنبال پایه میگردن

همشون نه

خدا رو شکر خیلی پسرای خوب هستن هنوز

اره حرفت کاملا درسته ی موقع آدم خریت میکنه و از کسی خوشش میاد که مناسبش نیست بعدا خدا خودش دست اون آ ...

همه چیز دست خود ادمه

وقتی از یکی خوشت میاد ک زرتی باهاش نمیری تو رابطه اول باید خوب بشناسیش درغیر این صورت مقصر پسرا نیستن مقصر دختره که در حق خودش کوتاهی کرده

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
همه چیز دست خود ادمهوقتی از یکی خوشت میاد ک زرتی باهاش نمیری تو رابطه اول باید خوب بشناسیش درغیر این ...

اگه پسره چندین سال این روشو نشون نداده باشه چی؟