سراب۶۵ مدیر عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 2460 عنوان بنظرتون باردارم | مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 21 پست سلام خانوما لطفا ازمایشمو ببینید سه روز بعد موعد بنظرتون باردارم؟ 🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹 1403/09/26 | 09:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سراب۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 2460 من ۳ روز قبل موعد آز دادم تیتر بتا ۵۵ بودشما باید تکرارش کنی بی بی چک بزن اول بی بی چک دیروز زدم منفی شد اما روز چهارشنبه یه هاله با تاخیر افتادروز پنجشنبه حال روحیم خیلی بد بود رفتم سر خاک پسر خواهر خیلی گریه کردم و خیلی سردم شد میگم نکنه باردار بودم حال بدم باعث شد جنین تشکیل نشه 🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹
تمنا98 عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 4490 بی بی چک دیروز زدم منفی شد اما روز چهارشنبه یه هاله با تاخیر افتادروز پنجشنبه حال روحیم خیلی بد بود ... عجیبه این بارداریت فقط باید آزمایش تکرار شد کنی متوجه شی قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
سراب۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 2460 من روز موعد دوقلو داشتم با بنای ۷۰ ولی بچه اولم روز موعد بتا ۱۵بود برام دعا کن منم باردار باشم ۵ ماه پیش سقط داشتم 🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹
تمنا98 عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 4490 برام دعا کن منم باردار باشم ۵ ماه پیش سقط داشتم منم اقدامم امروز موعدمه خیلی میخوام حامله باشم ولی مشخص نیس قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
سراب۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 2460 منم اقدامم امروز موعدمه خیلی میخوام حامله باشم ولی مشخص نیس انشالله بارداری و شب یلدا را با خوشحالی بگذرونی 🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹
تمنا98 عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 4490 انشالله بارداری و شب یلدا را با خوشحالی بگذرونی اصلا باور نمیکنم ماه نهم اقدامم سینم درد میکنه ولی همش میگم پری میشم میخوره تو ذوقم قصه این است چه اندازه کبوتر باشی💗💗💗
سراب۶۵ مدیر استارتر عضویت: 1397/08/20 تعداد پست: 2460 اصلا باور نمیکنم ماه نهم اقدامم سینم درد میکنه ولی همش میگم پری میشم میخوره تو ذوقم فکرای بد نکن توکل کن به خدا انشالله خودش درستش میکنه 🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹