2777
2789

خانوما ما توی شهرستان یک ویلای 3طبقه داریم شریکی بین خاله ها ومامانم

مامانم و ما طبقه اول

خاله کویچک و بچه هاش طبقه دوم

خاله بزرگم و بچه هاش طبقه سوم

خاله کوچیکم یک دختر بچه9ساله و یک پسر بچه12ساله داره

ما گفتیم همه بیاین طبقه ما یعنی اول یک روز دور همیم پیتزا و سمبوسه درست کنیم

خالم بچه هاش و فرستاد نونوایی سر کوچه نون بخرن

خدا جونم مرسی که با اینکه هنوز کوچولو هستم بهم سه قلو دادی اونم 3تا دختر خوشگل نمک قول میدم از فرشته هات خوب مراقبت کنم   

خوب

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد بچه ها که از نون وایی اومدن داشتن گریه میکردن

ما اول گفتیم شاید خوردن زمین پرسیدیم گفتن توی صف که بودیم این همسایه روبه رویی اومد زد توی صف گفت من جلوی شمام ما که گفنیم نه مردم هم گفتن چرا میزنی تو صف رفت ته صف سر همین ناراحت شده بودن بچه ها

خالم  هم که روی بچه هاش حساس پشد رفت دم خونه خانومه دعوا

خدا جونم مرسی که با اینکه هنوز کوچولو هستم بهم سه قلو دادی اونم 3تا دختر خوشگل نمک قول میدم از فرشته هات خوب مراقبت کنم   

این ماجرا برا امروزه؟

نه عزیزم برای تقریبا یک هفته پیش اینا

بعد خالم اومد خونه من یک کلام بهش گفتم خاله ولش کن حالا یک کار بدی کرده بچه هاتو که نکشته

امروز زنگ زده به من 

میگه بچه های من گفتن

بعد خالم اومد خونه من یک کلام بهش گفتم خاله ولش کن حالا یک کار بدی کرده بچه هاتو که نکشتهامروز زنگ ز ...

بچه هام گفتن که ما دیگه جایی نمیریم تو گفتی نرو دم خونه ی اونا دعوا ابرو داریم و اینا

من گفتم خاله به من چه 

و بعدم گفت دیگه نمیخواهم صداتو بشنوم

الان به من چه ربطی داشتتتت؟؟

چیکار کنم الان