2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونن چی درست کنم

بیا دوستم ،بیا باهم بی خیال شیم ،بیخیال هر مشکلاتی ،بیا هر  لحظه  روی  بدبختی هایمان کلیک  نکنیم ،کمی روی  دلخوشی هایمان کلیک  کنیم ،بیا باهم ذهنمان را آزاد کنیم مانند پروانه ای که از پیله اش آزاد شده و به گذشته فکر نمی کند که در پیله زندانی بوده بلکه  زمان حال برایش مهم است  ،گذشته و بدبختی ها دیگه گذشت ،بیا دوستم❤️‍🩹🖤 اگه میتونی برام سه تا صلوات بفرست ،منم برات حمد بخونم ،اگه صلوات فرستادی حتما ریپ بزن وبهم بگو

ابگوشت میخوام بزارم . میگم شما از همون اول ادویه نمک میزنید؟نمیدونم چرا هیچوقت ابگوشتام کاملا پخته نمیشن تو زودپزم میزارم

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!
هم سرماخوردم هم پری وحشتناکولی ظهر پسرم میاد باید یچی بدم بخوره، خدایاا 😭😭

آخی. حالا من درگیدم که پری بیاد نمیااااد مردم از بس دمنوش. بخورم یه قطره میاد. چرا ناگتو کباب لقمه چیزای اینجوری نداری براش سرخ کنی یا سیب زمینی سرخ کن

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!
آخی. حالا من درگیدم که پری بیاد نمیااااد مردم از بس دمنوش. بخورم یه قطره میاد. چرا ناگتو کباب لقمه چ ...

ی لیوان ابجوش ی ق دارچین ی تیکه نبات بخور. میاد

خدایا کمک مردمان کشورم کن.