جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من فکر میکنم اعتماد به نفس که میگی از ایناست بعدش که رفتی تو رابطه تا مرز جنون میبره آدمو یعنی وقتی بیوفتی توش دیگه نه راه پیش نه پس داری تا مغزت داغون بشه
تو رو خدا حس واقعیت بگو من فکر میکنم اولش مثلا بهش اعتماد میشه کرد بعد بازی روانی میکنه روحت بهم میر ...
بزار دوباره عکسو
بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤
تو رو خدا حس واقعیت بگو من فکر میکنم اولش مثلا بهش اعتماد میشه کرد بعد بازی روانی میکنه روحت بهم میر ...
اسی اگه نمیزاری بگو برم میخوام جارو بزنم☹😂
بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤