2777
2789
عنوان

عکس پروفایل کراش دوستم ‼️

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 78 پست
مدل چشاش خیلی گرده مدل نگاه کردنشم زشته اعتماده ب سقفه ..از اوناس ک ی ۱۰دیقه میگه میخنده بعد یهو پاچ ...

بخاطر عینک نیس؟

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای واقعا رو این کراش زده؟؟؟؟

مشتری هایپر‌مارکته خودم یه بار دیدمش معمولیه ولی بد عکسه بخاطر عینک فکر کنم

مدل چشاش خیلی گرده مدل نگاه کردنشم زشته اعتماده ب سقفه ..از اوناس ک ی ۱۰دیقه میگه میخنده بعد یهو پاچ ...

من فکر میکنم اعتماد به نفس که میگی از ایناست بعدش که رفتی تو رابطه تا مرز جنون میبره آدمو یعنی وقتی بیوفتی توش دیگه نه راه پیش نه پس داری تا مغزت داغون بشه

من فکر میکنم اعتماد به نفس که میگی از ایناست بعدش که رفتی تو رابطه تا مرز جنون میبره آدمو یعنی وقتی ...

منظورت اذیت کردنه؟اره بهش میخوره

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
منظورت اذیت کردنه؟اره بهش میخوره

تو رو خدا حس واقعیت بگو من فکر میکنم اولش مثلا بهش اعتماد میشه کرد بعد بازی روانی میکنه روحت بهم میریزه خدا میدونه شایدم بنده خدا اینجوری نیست 

تو رو خدا حس واقعیت بگو من فکر میکنم اولش مثلا بهش اعتماد میشه کرد بعد بازی روانی میکنه روحت بهم میر ...

بزار دوباره عکسو

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤
تو رو خدا حس واقعیت بگو من فکر میکنم اولش مثلا بهش اعتماد میشه کرد بعد بازی روانی میکنه روحت بهم میر ...

اسی اگه نمیزاری بگو برم میخوام جارو بزنم☹😂

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤

وای بخدا حسمه چرا قسم میدی شایدم واقعا ب گفته خودت خوب باشه ...ولی بنظر من از اوناس ک نیگ ندارم ونمیده درصورتی ک میگه دارم ..لجبازه انگاره دوس داره خودشو نشون بده

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀