2777
2789
عنوان

شماهم اینگونه اید😭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 107 پست

کم پیش بیاد هوس چیزی بکنم اما چند وقت پیش هوس ی چیزی کردم ‌ک بیچاره شدم تا آماده شد و وسطش هی شوهرم میگفت ببرم بندازمش تو کوچه؟! اما الان رو گازه و داره میپره نمیگم چیه هوس نکنی

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کم پیش بیاد هوس چیزی بکنم اما چند وقت پیش هوس ی چیزی کردم ‌ک بیچاره شدم تا آماده شد و وسطش هی شوهرم ...

بگوووو عشقم ببینم چی هست😍😍😍😍

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

نون محلی داغ

همچین داغ که نصفش کنی بخار ازش بزنه بیرون😋

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
نون محلی داغهمچین داغ که نصفش کنی بخار ازش بزنه بیرون😋

به به هوس کردمممم با ماست بخورم🥲😍

بگوووو عشقم ببینم چی هست😍😍😍😍

کله پاچه... مردم تا تمیز کردمش مخصوصا سیرابی رو شاید ۷ ساعت داشتم تمیز میکردم... و بعد دیدن اونهمه کثیفی و کاری ک داشت ب این نتیجه رسیدم ک دیگه نباید آماده از مغازه بخرم چون عمرا کله پزی نمیشینه با این دقت تمیز کنه 

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

شاید چون باید بری بخری و تو خونه نداری معمولا همه چی تو خونه دارم هر وقت بخوایم دم دسته هیچ وقتم ه ...

دقیقا دم دستم باشه نمیخورم😭

به به هوس کردمممم با ماست بخورم🥲😍

اوضاعت  خیطه😑😂

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
کله پاچه... مردم تا تمیز کردمش مخصوصا سیرابی رو شاید ۷ ساعت داشتم تمیز میکردم... و بعد دیدن اونهمه ک ...

واییییی نوووش جونتون ب خوشی میل کنید😍😍😍😍