2777
2789
عنوان

شماهم اینگونه اید😭😂

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 107 پست

کم پیش بیاد هوس چیزی بکنم اما چند وقت پیش هوس ی چیزی کردم ‌ک بیچاره شدم تا آماده شد و وسطش هی شوهرم میگفت ببرم بندازمش تو کوچه؟! اما الان رو گازه و داره میپره نمیگم چیه هوس نکنی

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کم پیش بیاد هوس چیزی بکنم اما چند وقت پیش هوس ی چیزی کردم ‌ک بیچاره شدم تا آماده شد و وسطش هی شوهرم ...

بگوووو عشقم ببینم چی هست😍😍😍😍

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

نون محلی داغ

همچین داغ که نصفش کنی بخار ازش بزنه بیرون😋

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
نون محلی داغهمچین داغ که نصفش کنی بخار ازش بزنه بیرون😋

به به هوس کردمممم با ماست بخورم🥲😍

بگوووو عشقم ببینم چی هست😍😍😍😍

کله پاچه... مردم تا تمیز کردمش مخصوصا سیرابی رو شاید ۷ ساعت داشتم تمیز میکردم... و بعد دیدن اونهمه کثیفی و کاری ک داشت ب این نتیجه رسیدم ک دیگه نباید آماده از مغازه بخرم چون عمرا کله پزی نمیشینه با این دقت تمیز کنه 

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
شاید چون باید بری بخری و تو خونه نداری معمولا همه چی تو خونه دارم هر وقت بخوایم دم دسته هیچ وقتم ه ...

دقیقا دم دستم باشه نمیخورم😭

به به هوس کردمممم با ماست بخورم🥲😍

اوضاعت  خیطه😑😂

🇮🇷❤ مرحبا لشکر حیدر کرار👊🏻 مرحبا جَیش رسول الله❤️🙌🏻🇵🇸 تَرۡمِيهِم بِحِجَارَةٖ مِّن سِجِّيلٖ  باشد که شبانگاهان برسرشان بریزیم همچون عقابان تیزپروازی(سجیل فتاح ) که شب و روز برایشان معنا ندارد.. شهید احمد متوسلیان.👌🏻با پوشش مناسب و رعایت حجابم خفت تذکر گشت و جریمه اش رو نمیکشم😌
کله پاچه... مردم تا تمیز کردمش مخصوصا سیرابی رو شاید ۷ ساعت داشتم تمیز میکردم... و بعد دیدن اونهمه ک ...

واییییی نوووش جونتون ب خوشی میل کنید😍😍😍😍