2777
2789
عنوان

شیرخشک

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 47 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هیچ اتفاقی نمیوفته 

بی جهت خودت رو نگران نکن..

بیشتر دقت کن اینجور مواقع.

تو بیمارستان به چشم خودم دیدم 

شیشه شیر بچه رو پر کردن چای بهش دادن

روی چای هم شیر دادنش 

گفتن رسممونه

ن من اصلا همچین کارایی نمیکنم دیگ هیچوقت ب شوهرم اعتماد نمیکنم😔خدا حفظش کنه🥰

شوهرمنم اوندفعه ی پیمانه شیرخشک بیشتر نسبت به اب ریخته بود مثلا میخواسته خوشمزه تر بشه 

گفتم این بیچاره فقط کم اب میشه 

دیگ خودم واسش درست میکنم حتی توی اوج خشتگی 

نمیتونم بهش اعتمادکنم😅😅🤣🤣

قربونت..همچنین نی نی شمارو

👀👀
اره حساسم خواهراین حساسیت داره ابم میکنه پیر شدم بخدا

اشباه نکن بشین لذتش رو ببر فیلم بچگیای پسرمو میبینم ایتقدررر دلم برای اون روزاش تنگ میشه

این کارو بکنی حسرت تو بزرگتر میشه چون بعد ک نگاه کنی میگی چه حیف از بچگیش لذت نبردم و هیچ نفهمیدم مخصوصا ماها ک بچه کم میاریم قدیما ۷ تا بچه میاوردن کاملا از لذتش سرشار و سیر میشدن اما یکی مثل من ک ی دونه دارم و ب احتمال زیاد همین ی دونه خواهد موند حتییییی حسرت گریه های بچگیش رو دارم فیلمش رو ک میبینم میگم کاش الان اونموقع بود بغلش میگرفتم از ته دل بوسش میکردم ‌و نازش میکردم تا آروم بشه

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
اشباه نکن بشین لذتش رو ببر فیلم بچگیای پسرمو میبینم ایتقدررر دلم برای اون روزاش تنگ میشهاین کارو بکن ...

من الان بهاطر اینکار شوهر بیشعورم نشستم گریه کردم پسرمم نمیفهمید چهاردستو پااومد نگام کردو خندید منم بیشتر عذاب وجدان گرفتم

اخه من یکم خسته بودم ی شب فقط ی کاری و بش سپردم چقد ادم میتونه گیج باشع

من الان بهاطر اینکار شوهر بیشعورم نشستم گریه کردم پسرمم نمیفهمید چهاردستو پااومد نگام کردو خندید منم ...

ول کنت خرابه؟

عامو ول کن بهت میگم هیچی نمیشه بعد نشستی ب گریه

من اصلا نمیدونستم نباید شیر خشک رو با آب سرد درست کرد

کلا ب بچم شیرخشک با آب سرد دادم الان باید بشینم خود زنی کنم؟ الحمدلله هیچیشم نشد

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
شوهرمنم اوندفعه ی پیمانه شیرخشک بیشتر نسبت به اب ریخته بود مثلا میخواسته خوشمزه تر بشه گفتم این بیچا ...

دختر من ۳ و نیم سالشه

شوهرم تازه الان که بچه دوممون ۱ ماهشه اعتراف کرده تمام اون مواقعی که برای دخترم شیر خشک درست میکرده ۱ پیمانه بیشتر شیر خشک میرخته که خوشمزه تر و مقوی تر باشه

خدا به بچمون رحم کرده ۲ سال شیر خشک غلیظ خورده 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ول کنت خرابه؟عامو ول کن بهت میگم هیچی نمیشه بعد نشستی ب گریهمن اصلا نمیدونستم نباید شیر خشک رو با آب ...

ن قبل اینکه بیام اینجا بگم گریه کردم اخه نمیدونسم چیکارکنم کنم🥲🥲🥲