2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب حرف مامانت گوش کن چی میشه بهش احترام بزاری بگی چشم مامان جون. نمی میری که ! چقدر واسه تو زحمت کش ...

والد بچس صاحب که نیست که تو کوچیک ترین چیزا همه چی طبق دستورش باشه ما هم علایق خودمونو داریم

درست حرف بزن اولا دوما من گفتم با این کارا متنفرشون میکنین سوما چون مادرمه دلیل نمیشه زندگی من بر وف ...

من درست حرف زدم حالا که حرف ها رو ازت می بینم متوجه میشم مادرت درست رفتار کرده حیف و وقت و هزینه ای که برات کرده .ریپلای نزن جوابت نبینم درست گفته حتی حرف آخرشم درست گفته حقت همین حرفه که بشنوی فکر کنم تو مغز این نسل چیزی به اسم مغز وجود نداره .

مامان منم متاسفانه همینجوری بود خونه پدرم نه گوشی داشتم نه جایی میرفتم زندانی بودم یادمه دوتا مو از زیر ابروم برداشتم یک ماه با من حرف نزد آخرشم واسه فرار از خونه ندیده نشناخته زن پسری شدم صد برابر بدتر از اونا حتی به رنگ لباسامم گیر میده از چاله افتادم تو چاه

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مادرتون رو عضو کانالهای روانشناسی کنید

مال دکتر عزیزی خیلی خوبه همونی که تلویزیون هم میاد

در عین حال آدم مذهبی هم هست مادرت بیشتر میپذیرتش ولی بیشتر به نفع نوجوان ها حرف میزنه

حالا شما احتمالا سنت کمه مجردی.من ک متاهلم با سه تا بچه.یکبار مامانم جلو جمع.اونم جمع زنونه گفت این چه لباسیه پوشیدی خجالت نمیکشی.قشنگ بلند جلو جمع گفت.آب شدم رفتم زمین.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

پدر و مادر ایرانی باید با بچش دوست باشه ، بچش رو از محبت و زبان نرم دریغ نکنه ، محدودیت رو در حد حفظ حریم نگه داره ، و الا بچه هر روز بی پروا تر از دیروز میشه و به دنبال جبران کمبود محبت میگرده 

پدر و مادر من خیلی آدمای گیری نیستن ، محبت و تذکر و شوخی و همه چیشون به جا است 

همینا باعث شده من با ۱۸ سال سن تاحالا سمت هیییچ پسری نرفتم ، دقیقا برخلاف خیلی از هم سن و سالام 

خیلیا بهم گفتن عقب مونده ، چرا؟ چون از صلب کردن اعتماد پدر و مادرم میترسم ، چون از بی آبرو شدن میترسم ، چون خانوادم حریم  داره و ..

خلاصه بگم ، بچه ای که بهش گیر بدن ، بدتر میشه 

میبینم آن شکفتن شادی را..🌤
من درست حرف زدم حالا که حرف ها رو ازت می بینم متوجه میشم مادرت درست رفتار کرده حیف و وقت و هزینه ای ...

مشخصه کی تو سرش مغز نیست از توهینای بی دلیلتون

قبلا ارسال پیامم لطفا یه نگاه کنین ک چی نوشتین 

تو مغزش مغز نیست؟  

مشکل همینجاست که خیلی از مادرا عقده های بچگی خودشون رو روی بچه خالی میکنن و به گفت و گو اعتقادی ندار ...

خب من مامانم همینجوری باهام حرف میزد .شاید مادر اونام با پرخاشگری باهاشون حرف زده .شایدم واقعا یه مشکل روحی داشته ، سر دخترش خالی کرده ، آدم چه میدونه .بعضی مادرا فکر میکنن بچه ها بچن اگه توضیح بدن متوجه نمیشن، در صورتی که اگه ما در حد فهم بچه ها حرف بزنیم ، خیلی خوبم متوجه میشن

من درست حرف زدم حالا که حرف ها رو ازت می بینم متوجه میشم مادرت درست رفتار کرده حیف و وقت و هزینه ای ...

اینجا کسی به شما توهین نکرد که اینطور توهین آمیز صحبت میکنید و آرزوی نابودی نسلمون رو دارید

طبیعتا بچه های این دهه مثل 40 سال قبل فکر نمیکنن و این رو سعی کنید بپذیرید

شما عقل کل نیستید انسان هستید و ممکنه نظراتتون اشتباه باشه میتونید محترمانه نظر خودتون رو به اشتراک بگذارید

والد بچس صاحب که نیست که تو کوچیک ترین چیزا همه چی طبق دستورش باشه ما هم علایق خودمونو داریم

خوب اینجوریه اگه والد فقط بدنیا آورده خوب چرا بچه رو رها نکنه چرا بزرگ کنه چرا توجه کنه و زحمت بکشه که آخر نتیجه اش بشه علایق یکی دیگه .چرا این نسل انتظار داره به خاطر یک کلمه حرف پدر مادر بمیره و نباشه آیا نتیجه اون همه شب نخوابی اون همه زحمت باید این باشه یه بله گفتن یه چشم گفتن این همه سخته

خب من مامانم همینجوری باهام حرف میزد .شاید مادر اونام با پرخاشگری باهاشون حرف زده .شایدم واقعا یه مش ...

بله درست میگید

راه حل تمام مشکلات گفت و گو محترمانه هست نه خشونت