2777
2789
عنوان

عمل مماغ 🤔

215 بازدید | 63 پست

الان بیشتر خانوما عمل کردن ظاهرا

من بینیم بد نیس

معمولیه ب هرکس میگم دوس دارم عمل کنم تعجب میکنه 

اما خودم حس میکنم سنم با عمل میاد پایین تر و چهرم جذاب تر میشه

بینیم قلم خیلی صافی داره اما یه ذره پره هاش گشاده

یبار نوبت عمل گرفتم از بس بهم گفتن نکن کنسل کردم

ولی باز نوبت گرفتم! 

اونایی ک عمل کردن بیان بگن عمل سختیه؟ 

من دوتا بچه 5 و 3 ساله خیلی شیطون هم دارم.. اگر ضربه بزنن ب بینیم چی میشه؟؟ کلا بینی عملی مث بینی عادی میشه هیچوقت؟ 

نکن سری ک دردنمیکنه رو دستمال میبندن؟

خودم عمل کردم راضیم ولی من انحراف داشتم 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیهوشی کلی عوارض داره بیخود وبی جهت دستکاری نکن خاهرم منو دید عمل کرد بینیش کج شده .. شانسیه این عملا وقتی نیاز نیسنباید عمل کنی

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

من بینیم عقابیه پولشم دارم ولی عمل نمیکنم همه شدن مث هم ی جوریه

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

بیهوشی کلی عوارض داره بیخود وبی جهت دستکاری نکن خاهرم منو دید عمل کرد بینیش کج شده .. شانسیه این عمل ...

😢کلی عمل میکنن آخه

این دکتری ک انتخاب کردم کلی تحقیق کردم و کاراشو نشستم مطبش دیدم

هیچکدوم بد نبود

بیهوشی چ عوارضی داشت واستون؟ 

خب حس میکنم خیلی دوس دارم آخه

چیو دوس داری 

یه هفته که کلا از بینی نمیتونی نفس بکشی و کلا خوابی وسردرد وگیج و دهنت خشک میشه از دهن ازبس نفس میکشی ..

هفته بعدیش میری بخیه میکشی بعد چسب وورم کبودی تازه بعد ۶ ماه برمیگردی قیافه اصلیت  وبعد ۶ ماه تازه فرم بینی رفته رفته بهتر میشه ورم میخابه ..

حالافکر کن این وسط اونی ک میخاستی نشده باشه کج باشه تنفست بد باشه 

من با بچه ۳ ساله عمل کردم..الان یکماهه...البته پسرم خیلی ارومه و شوهرم بک هفته مرخصی گرفت پیش بچه بود...‌...ده روز اول عمل که اسپلینت و گچ هست خیلی خیلی سخته نمیتونی نفس بکشی  هش هم بازه گلوت خشک میشه..غذا خوردن سختع..حموم نمیتونی بری....من هم گشنم بود چون غذاها همش میکس بود و ابکی......ولی گفتم تمام دردسرش ده روزه اوله.....بعدش راحتی....البته خطرناکترین چیز واسه دماغ عملی ضربه هست مخصوصا سه ماه اول

دختر کاپشن صورتی با گوشواره های قلبی💔

اگر واقعا بینیت خوش فرمه اصلا عمل نکن.

میخوای عکس از ببنیت بذار راحتر نظر بدیم.

عمل سختی نیست فقط بعدش کبودی و ورم هست و یکم مراقبت میخواد.

بچه هات میترسن چون تا قبل از درآوردن تامپون ورم و کبودی خیلی زیاده.

تو سرما که اصلا عمل نکن چون آبریزش بینی بگیری هی باید به بینیت دست بزنی و تمیز  کردنش اوایل خیلی سخته.

ضربه یکی دوبار چیزی نمیشه ولی خیلیییی درد میگیره.

حتما دکتر خوب برو.دکتر خوب باشه مشکلی بعدش نداری.

عزیزم منم انحراف شدید داشتم کجا عمل کردی کی عمل کردی و هزینه اش چقدر شد

مشهدم اگ میخای بگم