چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... (کاربر واحد پشتیبانی)
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دوستی هم بری باید دوستیت رو مدیریت کنی و خیلی ضوابط رو رعایت کنی مهمترینش زیاد وابسته نشی و خودتو بیشتر از هر کسی دوست داشته باشی
سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
بستگی ب شرایط و ... داره یکی تو سن ۱۷ سالگی سن ازدواجشه یکی ۲۵ و...البتع واسی دخترا زیاد فک نکنم مهم ...
اتفاقا برای دخترا خیلی مهمه نه باید زود باشه باید جسمی و فکری به سن ازدواج رسیده باشه نه دیر که دیگه خواستگار مناسب نداشته باشه
سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
خب تقدیرت اینه عین من تو که سنی نداری ولی کارت اصلا عاقلانه نبوده تو فقط ذهنت پر شده تو سن تو باید دخترا ازدواج کنن بعدا هیچ ولی این همهی چیزی که فکر میکنی نیست حالا هم هی به داشتن پارتنر و نداشتن خواستگارت در پوش بزار انتخاب خودته یه دختر سالم باشی یا عروسک خیمه شب بازی پارتنرت
●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده میکند@
[QUOTE=364509120]خب تقدیرت اینه عین من تو که سنی نداری ولی کارت اصلا عاقلانه نبوده تو فقط ذهنت پر شد ...
بیشتر از این حرف زدنم چیزی رو تغییر نمیده فعلا بای ولی هر وقت به سن بلوغ فکری رسیدی به ازدواج به مرحله جدید از زندگیت فکر کن عین دختر دو ساله تصمیم نگیر
●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده میکند@