2777
2789
عنوان

یه سوال

122 بازدید | 20 پست

فقط باید ازدواج کنیم روابط دوستی نریم تو هر سنی اوکیه حتی منی که ۱۹ 

بعد اگه طرف وخاستگار نداشت چی

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

ازدواج نمیکنه.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بستگی ب شرایط و ... داره یکی تو سن ۱۷ سالگی سن ازدواجشه یکی ۲۵ و...البتع واسی دخترا زیاد فک نکنم مهم ...

کی گفته  وقتی طرف هیچی خاستگار نداره چی

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

دوستی هم بری باید دوستیت رو مدیریت کنی و خیلی ضوابط رو رعایت کنی مهمترینش زیاد وابسته نشی و خودتو بیشتر از هر کسی دوست داشته باشی

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
رابطه دوستی ای که به رابطه جنسی ختم بشه درشو گِل بگیر اون پارتنرت فقط واسه نیاز جنسیش دور تو میچرخه

خب وقتی خاستگار نداری چیکار کنی 

دوستی هم بری باید دوستیت رو مدیریت کنی و خیلی ضوابط رو رعایت کنی مهمترینش زیاد وابسته نشی و خودتو بی ...

همین دیقا اگه رابطه داشتی بکارتت اسیب نرسه

کی گفته وقتی طرف هیچی خاستگار نداره چی

خب روابط دوستی پسر از دختر سواستفاده میکنی.

ارزش مشکلات روحی و روانی بعدشو نداره 

اینجا ک میبیند همه چقد آسیب دیدن 

از تجربیات بزرگ تر ها استفاده کنید

آقا هستم
بستگی ب شرایط و ... داره یکی تو سن ۱۷ سالگی سن ازدواجشه یکی ۲۵ و...البتع واسی دخترا زیاد فک نکنم مهم ...

اتفاقا برای دخترا خیلی مهمه نه باید زود باشه باید جسمی و فکری به سن ازدواج رسیده باشه نه دیر که دیگه خواستگار مناسب نداشته باشه

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
خب وقتی خاستگار نداری چیکار کنی

خب تقدیرت اینه عین من تو که سنی نداری ولی کارت اصلا عاقلانه نبوده تو فقط ذهنت پر شده تو سن تو باید دخترا ازدواج کنن بعدا هیچ ولی این همه‌ی چیزی که فکر میکنی نیست حالا هم هی به داشتن پارتنر و نداشتن خواستگارت در پوش بزار انتخاب خودته یه دختر سالم باشی یا عروسک خیمه شب بازی پارتنرت

●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند@

[QUOTE=364509120]خب تقدیرت اینه عین من تو که سنی نداری ولی کارت اصلا عاقلانه نبوده تو فقط ذهنت پر شده تو سن تو باید د ...[/QUOTE

خیمه شب باز ....

الان  اینقدر سن ازدواج اینجا پایینه متاسفانه منم خاستکاری ندارم 

من خودم علاقه ای به رفتن تو رابطبه نداستن

خب روابط دوستی پسر از دختر سواستفاده میکنی.ارزش مشکلات روحی و روانی بعدشو نداره اینجا ک میبیند همه چ ...

خود من کلی تا حالا کلی دوستی داشتم اسیب ندیدم

[QUOTE=364509120]خب تقدیرت اینه عین من تو که سنی نداری ولی کارت اصلا عاقلانه نبوده تو فقط ذهنت پر شد ...

بیشتر از این حرف زدنم چیزی رو تغییر نمیده فعلا بای  ولی هر وقت به سن بلوغ فکری رسیدی به ازدواج به مرحله جدید از زندگیت فکر کن عین دختر دو ساله تصمیم نگیر 

●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد@اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند@

نمیدونم امیدوارم در اینده هم نبینید و موفق باشید

ممنون