2777
2789
عنوان

دیت با مردی که خانومش فوت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1769 بازدید | 110 پست
از چی میترسی؟طرف مرده خدا رحمتش کنهچرا از مردایی که دوست دختر داشته نمیترسید؟؟ اونام یه زمانی با یکی ...

چون این میشناسم  توی فاز دوستی اینا نیست خیلی با شخصیته  بهش اجازه یه قرار دادم 

بعدم من از پسرایی که مدام با این اونن میترسم خیلیی

بلبل بابا🐦

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مقایسه خیلی مواقع هست کسی که قبلا ازدواج نکرده هم میتونه این مقایسه بین دوست دختر باشه یا یه دختر که ...

نه من مقایسه دوست ندارم اصن  توی خونه تک دختر بودم تنام توجه به من بوده نمیخام مقایسه بشم اونم با یه عشق مرده فکر کنم خیلی بد باشه  بنظرم کنسل شه بهتره

بلبل بابا🐦

تو عقد فوت کرده دیگه ، مشکلی نداره که ، اگه مرد خوبیه از دست نده

طبیعیه کسی که مرده تو زندگی جایی نداره اینجا رو فلسفی گفته نیازی به گفتنش نبود ، ولی خوب هر گذشته ای ردپایی تو ذهن داره اینم عادیه

وضعیت مالیش چطوره ؟ اگه از این جوونای آس و پاس بهتره ک اوکی اگه نه اوضاع مالی خوبی داره از این طرف ز ...

وضع مالی خوبی داره  ینی به خانواده ما میخوره 

نمیددنم والا

بلبل بابا🐦