2777
2789
کلا یکی از کثیف ترین کارای دنیا دعانویسیه ، یعنی اینا ته جهنمن

خیلی زیاد شده 

ن فقط ایرانیا 

بلکه کلا یهود هم داره رواج میده و متاسفانه بی تاثیر نیست ک خیلیا میان میگن ما اعتقاد نداریم و اصلا وجود نداره همچین چیزی 

وجود داره اتفاقا پس بهتره خیلی مراقب خودمون باشیم 

بلالو میشناسم 

وقتی بردنش دکتر ناله هاش سنگم اب میکرد میخواستن بخوابوننش کسی که پیداش کرد نذاشت الان حسابی شیطون شده ولی دوتا دست نداره که مثل گربه های دیگه بپره بالا پایین 

به سختی راه میره بیشترموقع ها مریض میشه 

فقط ایشالله دست اونیکه دستاشو قطع کرد قطع بشه میدونم بی جواب نمیمونه جوری پاشو میخوره که هزاربار ارزوی مردن کنه ولی نمیره

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا لعنتشون کنه😞 هر جا کانال یا پیج دعا نویسی دیدین گزارش بدین به فتا اگه حضوری دیدین به پلیس اطلاع بدین میان جمعشون میکنن یه رمال اطراف ما بود مردم گزارش دادن اومدن گرفتنش

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... به یه جایی از زندگی رسیدم که فرمایش همتون متینه🤦‍♀️

تک سایتی که ۹۰ درصدشون دنبال دعا و جادو هستن واسع اینکه زندگیشون از حالت گوهی دربیاد این جور تاپیک ز ...

زندگی گوهی که با قطع کردن دست یه موجود زنده بخواد درست شه باید 💩 توش 

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      
خیلی زیاد شده ن فقط ایرانیا بلکه کلا یهود هم داره رواج میده و متاسفانه بی تاثیر نیست ک خیلیا میان می ...

به نظرم کلا از یهود شروع شده یا تقویت و گسترش پیدا کرده ، چه تو تاریخ چه همین حرف و تعریفهای بزرگترای خودمون اومده که دعا و طلسم رو جود بلده جود همون جهود یا یهود هستش ، کلا این کاره ان 

عجب 
پروفایلت رعشه به تنم انداخت💔😑

😂😂😂😂😂

Art the clown🤡😈

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

😂😂😂😂😂Art the clown🤡😈

ینی از اسمشم متنفرم ، راستی تهش یه موجود فراطبیعی بود یا انسان ؟! من ترسیدم دیگه ندیدم فقط یه ربع ازش دیدم😂

برای موفقیت یه کنکوری خسته ولی امیدوار ، یه صلوات می فرستین؟!🤍🥰

اه حیوونایی که برای دعا نویسی نقص عضو میکنن همیشه پشت سر زندگی و بچه هاشونه یه روزی جوری میزنه بهشون که خدا هم به دادشون نمیرسه چون دیده که با یه موجود بی دفاع چیکار کردن

زندگی گوهی که با قطع کردن دست یه موجود زنده بخواد درست شه باید 💩 توش

به هیچ عنوان به دعا و رمال و جادو اعتقاد ندارم 

اما کشورمون پر شده از این چرندیات 

هر روزم بیشتر از روز قبل معتقد میشن 

چند وقت پیش میگفتن تو جنوب کشور وقتی کسی بمیره تا سه روز تو قبرستون نگهبانی میدن تا نیان مرده هاشون رو ندزدن 

آخه آلت خصوصیشون رو واسه جادو میبریدن و میبردن

در تاریخ ۹۹/۱۰/۱ 
ینی از اسمشم متنفرم ، راستی تهش یه موجود فراطبیعی بود یا انسان ؟! من ترسیدم دیگه ندیدم فقط یه ربع از ...

😂😂😂😂ربع ساع؟ دختر من هر ۳ قسمتشو(هر قسمت ۲ ساعت و ربع) ۵ بار دیدم😂😈

فراطبیعی

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

به هیچ عنوان به دعا و رمال و جادو اعتقاد ندارم اما کشورمون پر شده از این چرندیات هر روزم بیشتر از رو ...

ای داد 😳