2777
2789

خیلیا با ایودی هم باردار شدن 

با کاندوم

با قرص یعنی خدا خواسته 

خیلیا با کلی درمان هم بچه دار نمیشن متاسفانه یعنی فعلا خدا صلاح ندیده ....

اسی مطمعن باش یه حکمتی درشه....

یکی از اقوام من بدون اینکه خبر داشته باشه باردار شده بوده باورت میشه 6 ماهگی فهمیده بود ‍؟سنشم کمی بالا بود خجالت میکشید کسی بفهمه..

بچه که به دنیا اومد یه مدت بعد بچه ی اولش فوت کرد 

این بچه رو خدا واسه صبر براش فرستاده بود

خدا بچه هاتو حفظ کنه عزیزم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه چیزی بگمولی دوتا بچه خییییلی زجرهاسه تا خوبهاونایی که دوتا دارید، سومی رو بیارید خیلی اوضاعتون به ...

خواهر پولمون کجا بود

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
خواهر پولمون کجا بود

گفتم از هررررررلحاظظظظ

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
نام کاربریت داغ دلمو تازه کرد . خدایا هر چی پدر و مادر متعصبه که بین اولاد فرق میزاره یا هدایت کن یا ...

عزیزم چه دلت گرفته ازشون

ولی استارتر منظورش اون نبوده

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....
خیلیا با ایودی هم باردار شدن با کاندومبا قرص یعنی خدا خواسته خیلیا با کلی درمان هم بچه دار نمیشن متا ...

خدا نیاره برای کسی

سلامت باشه...حدا خواسته فقط عیسی مسیح بود بقیه بچه ها با حاصل فعالیت های ج.نسی پدر و مادرشونن

به نام خداوند رنگین کمان/بچه ها نخندینا... همه اینها و اشک هایی که روان میشوند...

نمیتونم توصیه کنم چون شرایط زندگی و مالی و جسمی هر کس متفاوته

همه شرایطم اوکی هست، الا اینکه نمیدونم اولی قراره اذیت بشه، روی اون چه تاثیری داره؟؟ 

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹