2777
2789

یبار تو دوران نوجونی عاشق یه پسر شدم رفتم دعا گرفتم که بیاد منو بگیره دعانویس پولمو خورد😂😂

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استارتر می‌دونم دوسش داری گیر کردی ولی اینکارو نکن . بعدش پشیمون میشی . دعا راه اجنه رو به خونه و زندگیت باز می‌کنه . آرامشت رو میگیره . بسپارش بخدا . کی بهتر و مهربونتر و خیرخواه تر از خدا . 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

استارتر می‌دونم دوسش داری گیر کردی ولی اینکارو نکن . بعدش پشیمون میشی . دعا راه اجنه رو به خونه و زن ...

آره میدونم 

حس میکنم اون زنه ای دنبالشه دعا گرفته طلسم زده که منو بندازه بیرون 

آره میدونم حس میکنم اون زنه ای دنبالشه دعا گرفته طلسم زده که منو بندازه بیرون

خب بازهم توکل بخدا کن . میگن اثر هر دعایی فقط چهل روزه 

😂😂😂😂

جالبش اینه هم دعانویسه بلاکم کرد هم پسره😂😂منم دیگه بی اعتقاد شدم

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
یبار تو دوران نوجونی عاشق یه پسر شدم رفتم دعا گرفتم که بیاد منو بگیره دعانویس پولمو خورد😂😂

عزیزم یکم عجله نکردی😁😁