2777
2789

یه همکاری دارند (آقا) یه ۵ سالی از شوهرم بزرگ‌تره خیلی حس خوبی ازش میگیرم خوش برخورده مودبه معلومه آدم موفقی هم هست اینستاش هم خیلی وایب مثبت داره میخوام بگم بهش با ایشون بیشتر معاشرت کنیم مثلا باهاش باشگاه بره شوهرم یا بریم خونشون اینا 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متوجه نشدم همکار همسرتونه و از طرفی هم بهذقول شما مثبت و مودب ....شما چرا باید برید خونشون ؟همسرتون میتونن از اون همکار یا هر شخص دیگه ای الگو بگیرن و تلاش کنن نقاط ضعف خودشون رو به نقاط قوت بقیه برسونن ...

چیزی نگو به همسرت خدای نکرده باعث حسادت یا حساسیت میشه 

اصلا از اون آقا تعریف نکن 

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

یا خدا

باز این اومد ....

تو از اونایی هستی که به تنهایی یک شهر و آباد می کنی!

دوستان یه سر به تاپیک هاش بزنید  

ای ملائک که به سنجیدن ما مشغولید، بنویسید که اندوه بشر بسیار است ...ناگهان چه زود،دیر میشود.

ببخشید ولی با نگاهی که به تاپیکات انداختم و شخصیتی که دیدم ازت 

بنظرم به نفع اون آقا و همسرشونه که باشما رفت و امدی نداشته باشن 

و اینکه احساس میکنم شما خودت بیشتر دوست داری بااون آقا معاشرت کنی و همسرت بنده خدا از همه جا بیخبر انداختی وسط

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
یا خداباز این اومد ....تو از اونایی هستی که به تنهایی یک شهر و آباد می کنی!دوستان یه سر به تاپیک هاش ...

دقیقااااا

از ادمای خطرناکیه که به راحتی میتونه زندگیه دونفرو نابود کنه

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
کاری نمیتونی بکنی مردا خودشون از هم خوششون میاد چیزی نگی باعث حسادت شه کارو بدتر کنه

فکر نکنم حسود باشه میخوام یکم ارتباط اجتماعی مون با آدم‌های مثبت باشه 

با زنش دوست بشو دعوتش کن خانوادگی و رفت و امدتون بیشتر میشه

یه مناسبتی بشه شرکتشون دعوت میکنه خانواده ها ولی با این وضع هوا فکر نکنم به یه بهانه ای شماره خانمش بگیرم 

متوجه نشدم همکار همسرتونه و از طرفی هم بهذقول شما مثبت و مودب ....شما چرا باید برید خونشون ؟همسرتون ...

منظورم اینه دوست دارم با ایشون و همسرش معاشرت داشته باشیم مثلا دیگه دوست خانوادگی و اینا

چیزی نگو به همسرت خدای نکرده باعث حسادت یا حساسیت میشه اصلا از اون آقا تعریف نکن

خاک تو سرم چند باری زدم طرفو تو سرش مثلا گفتم ببین کت شلوار میپوشه بعد شوهرم گفته اون قسمت حقوقیه پشت میزه من مهندسی بالا سر پروژه 😬

تااین حد از اقا خوشت اومده بعد میخای باهاش رفت وامد هم کنی بنظرم بیخیال شو

وااای چرا اینجوری میکنید بخدا شما ممکنه از رفتار یا شخصیت یک مرد یا یک زن خوشتون بیاد این هیچ ربطی به شما و شریک زندگی خودتون نداره تازه مثبت هم هست میشه الگو گرفت