2777
2789
عنوان

به نظر من که این همه تراپیست فقط دکون دستگاهه

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 43 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشکلات عمیق مثل افسردگی حاد و طرح واره به راحتی حل نمیشه

ب نظر من ما خدا رو گم‌کردیم چسبیدم به اینا 

نمیخوام بیشتر بگم فکر کنم‌جاش نیست  .ولی خب این همه خدا و پیغمبر و امام و قرآن و ایتا یعنی هیچی . یعتی برا دو تا طرحواره هم باید برم پول بدم .... چی بگم. .منطق من اینه خدا و اهل بیت اگه درست بشناسیم کفایت میکنه ... 

ب نظر من ما خدا رو گم‌کردیم چسبیدم به اینا نمیخوام بیشتر بگم فکر کنم‌جاش نیست .ولی خب این همه خدا و ...

خب بله خدا درمان کننده هست ولی همین علم رو هم شرایطش خدا فراهم کرده که ما انسان ها وسیله باشیم

من صرفا تجربه شخصی خودم میگم ...من یه تراپیست میرفتم کلییی بیماری چسبونده بود بهم ....ای دی اچ دی ...ترس از اجتماع ...نشخوار فکری ...و کلی چیز دیگه بهم میگفت تو اصلا بایددد دارو مصرف کنی و بدون من خیلی از مسائل نمیتونی حل کنی حتما باید با من در ارتباط باشی  . و حالا از اون طرف بهم میگفت بهت دکتر معرفی میکنم فقط کد ملیت اینا بگو ...و بگو از طرف کی اومدی بهت دارو میده ....اقا یکککک سال دارو مصرف کردن بعدش میگفتن یه دستگاهه هم باید وصل کنی ...حالا اسمش یادم نمیاد .میگفت ما داریم خیلی بدردت میخوره تو دو ماه درمان میشی .

گذشت و گذشت که فهمیدم کلا کارشون همینه . بهت تلقین کنن مریضی و پول به جیب بزنن

دنیا همینه

یک قانونه، هرکسی را بهر کاری ساختند.

نمیشه این را بگیم، بالاخره هرکی از یک راهی رزق به دست میاره.و این روش حلال تر هست، تا مثلا موادفروش ها که جوانها را معتاد می کنند.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.

دوستان من یه مشاوره میشناسم داخل روبیکا 

با قیمت خیلی پایین برای کسایی هم که مشکل مالی دارند رایگان 

گفتم بهتون بگم کسایی که شرایطش رو ندارند بتونن استفاده کنند

رضایت مندی هاشم زیاده 

هر کسی خواست تا ایدی شو بدم 

خب بله خدا درمان کننده هست ولی همین علم رو هم شرایطش خدا فراهم کرده که ما انسان ها وسیله باشیم

بازم قبول ندارم 

البته اصراری هم ندارم که نظرمو فرو کنم تو حلق بقیه 

فقط فکر میکنم  برا من خود خدا تو مسائل  روحی کفایت کنه حداقل تایمش  آزاده