من یکی واقعا نمیتونم ب هیچچچچچ کس اعتماد کنم به هییییچچچچ کس
اون ادماییم که قابل اعتمادن و خیانتکار نیستن بی عرضه و بی دست و پان نمیدونم منظورمو چطوری بگم که اشتباه برداشت نکنید ولی واقعا دیگه بریدم از تنهایی و افکار منفی
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نمیشه چیزی رو به کسی تحمیل کرد شاید یکی نخواد بره سرکار این یه انتخابه
ضمنا کار و ازدواج چه منافاتی باهم دارن؟
وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره
ببین میگن عاقلانه انتخاب کن عاشقانه زندگی کن ...من اینجوری انتخاب کردم الانم راضیم ...خودمم بالای سی ازدواج کردم ۵ماه اشنا شدیم بدون احساسی شدن اینا فقط همو شناختیم بیرونم میرفتیم رستوران اونم نه خلوت مثل زن وشوهرا خانوادگی میشد....حتی به طرز خوردن غذا ورفتارش با بقیه وخرج کردنش ولابه لای خرفاش رفتارش با خانوادش وولخرج نبودنش وحسابگر بودنش ....مسئولیت پذیریش ....اروم وباوقار بودنش....با ادمای بهونه گر ووحشی چه جوری رفتار میکرد دیدم اینارم موقع رانندگی کردن ....تو پنج ماه رفتارواخلاق که اصل هر ادمه رو شناختم فهمیدم ریزا که زیر یه سقف مشخص میشه ....اونارم داریم باهم کنار میاییم ...در کل خیلی از خواستگارام ودومادای فک وفامیل وهمسایه سرتر و مسیولیت پذبرتر...میتونم بگم از ۳تا داداشام سرتره
خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره
اول عقلانی انتخاب کن بعد عاشق شو نه منظورم اینه تو مجازی عاشق یه پسر نشوکوچیک ترین رفتارشو مد نظر بگ ...
اتفاقا من وشوهرم تو یه گروه تلگرام اشنا شدیم بعد دو روز همو بیرون دیدیم تلگراممونو پاک کردیم ۵ماه اشناه شدیم هموم شناختیم به شکل کاملا سنای از طرف خانواده ها ازدواج کردیم حتی عروس برونم گرفتن برام 😅
خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚