2777
2789
عنوان

لطفا راهنماییم کنید

46 بازدید | 7 پست

سلام،امروز اثاث کشی داریم .منزل که توش بودیم،مبله بوده،حالا خود صاحب خونه،نیستش میخواد کسی رو بفرسته که اثاث و خونه رو تحویل بگیره.یه چک ۲۰۰ میلیونی بابت ضمانت تخلیه و ده میلیون پول پیش صاحبخونه داریم،ولی چون صاحب خونه تهرانه نمیتونیم چکو ازش فعلا بگیریم و ده میلیونم نداده به ما.کسی هم که داره میاد تحویل بگیره اصلا نمی‌شناسیم.ضمنابه خار یه مشکلی و دل خوری که بین ما و صاحبخونه پیدا کردیم داریم،از اینجا میریم.به نظرتون چی کار کنم؟ به همسرم هم میگم فوری عصبی میشه و میگه تو بدبینی.چه کنم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

. برای حل این مشکل، می‌توانید این کارها را انجام دهید: از وضعیت خانه و اثاثیه عکس بگیرین تا مدرکی داشته باشین،  از کسی که برای تحویل گرفتن میاد ، یک رسید کتبی برای تحویل اثاثیه و خانه ازش بگیرین. سعی کنید با صاحب‌خانه تماس بگیرید و وضعیت رو توضیح بدین. شایدتوافق کنید که چک و پول پیش را بعداً دریافت کنید. اگر مشکل حل نشد، مشاوره با یک وکیل می‌تونه کمک کنه

. برای حل این مشکل، می‌توانید این کارها را انجام دهید: از وضعیت خانه و اثاثیه عکس بگیرین تا مدرکی دا ...

سلام

والله گفته چک و پولو بعدا میده ولی من اطمینانی بهش ندارم.درسته ،عکس میگیرم و فیلم و امضای طرفی که میاد پای تحویل وسایل هم پای لیست میگیریم،ولی بازم میترسم

سلاموالله گفته چک و پولو بعدا میده ولی من اطمینانی بهش ندارم.درسته ،عکس میگیرم و فیلم و امضای طرفی ک ...

یا باید بهش اطمینان کنید و منتظر باشین یا وسایل رو تا تحویل پول نگه داری کنید

یا باید بهش اطمینان کنید و منتظر باشین یا وسایل رو تا تحویل پول نگه داری کنید

شخصی از طرف خودش داره میاد که کلید و وسایل رو تحویل بگیره،ولی پا اصلا نمیشناسیمش.همسرم هم چیزی میگم،میگه خیلی بدبینی.والله موندم چه کنم؟ صاحبخونه دشمن زیاد داره تو در و همسایه.سابقه دزدی از خونه خودشم توسط مستاجر قبلی رو داره.چون به اونم بدهکار بوده و پولشو نداده.نگرانم