2777
2789

دیشب با ی خانم طبیب مجازی صحبت میکردم. ی سری دمنو ش ها.و روغن و .... قرار شد برام بفرسته 

هزینشم قابل توجه گفت .

ارزششو داره دوره  درمان و پاکسازی رو بگذرونم .

تجربشو داشتین

کاربر آقا

من به شخصه فقط طب سنتی میرم

ولی انلاینو قبول ندارم

کسی که کارش درست باشه مثه دکتر خودم اینقدر مریض دورشو میگیره وقت این کارو نداره انلاین طبابت کنه

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه اش بیخوده 

واکثرا توی این دمنوشها برای لاعری از قرص متادون استفاده میکنن

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

تازه من ویزیتو داروی چربی و کمخونی وتیروییدو تنبلی برام شد هشتصد

گفت رعایت کنم یه دوره کافیه

که من رعایت نکردم پرهیزارو😂😂😂

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷
تازه من ویزیتو داروی چربی و کمخونی وتیروییدو تنبلی برام شد هشتصدگفت رعایت کنم یه دوره کافیهکه من رعا ...

از بنده رو هم تقریبا همین قدر گفت.

حالا تأثیری هم داشت؟

کاربر آقا

[QUOTE=364505494]من به شخصه فقط طب سنتی میرم ولی انلاینو قبول ندارم کسی که کارش درست باشه مثه دکتر خ ...

خوبه کارش خیلی معروفه

از بنده رو هم تقریبا همین قدر گفت.حالا تأثیری هم داشت؟

بله