2777
2789
عنوان

سر صبح با شوهرم بحث کردم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 54 پست
همه ی ما زنا خیلی پیگیر ی اتفاق هستیم و. خوره ب جونمون میافته تا ته ی چیزیو در نیاریم کلافه و بی قرا ...

خوابم نمی بره 

بی عرضه و بی دست و پام

و گرنه ماشین دارم پا میشدم میرفتم بیرون

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از اون تاپیکه که گفتی بحثتون میشه برادر مرحومتو فحش میده از شوهرت مثل سگ متنفرم ببخشید رُک گفتم

مآله من نبود ماله دوستم بود 

شوهرم فوش'بده بابام دندون هاشو میکنه میکوبه تو سرش

کاربری دست دو نفره......تعلیق نکن .                                       کیمیا دانشجو پزشکی 💕

سرش بره هم منت کشی و ناز'کشیدن کنسله

بیخیالش بابا 

شما اون کاربری هستی که دانشجوی پزشکیه ؟

با این همه درس ، بیخیال مسخره بازیاش شو خواهر 

بشین درستو بخون فردا درسی را بیفتی و پزشکیت طولانی بشه میخواد اذیتت کنه

بیخیالش بابا شما اون کاربری هستی که دانشجوی پزشکیه ؟با این همه درس ، بیخیال مسخره بازیاش شو خواهر بش ...

طولانی بشه 

بعد فشار میان ترم و درسام مثلا میخواست ببره منو بیرون

درآمد راننده های ماشین سنگین خوبه؟ مثلاً اگه نصف ماشین مال خودشون باشه

عزیزم میگن ماشبن ۳تا چرخش خرج خودشه . ینی سه چهارم پولی ک ازش درمیاد خرج خودش میشه تا سرپا باشه و بتونه درست کار کنه . اگه ماشین تمام برا خود طرف باشه خب ب صرفه تره .

بستگی هم داره کامیون چی باشه. من بابام بنز تک داره خدارو سکر هیچ وقت کم نیاورده ب لطف خدا . اینجورم نبوده اصلن ک میلیاردر باشه ولی .اصلا‌

باز کمرشکن خیلی بیشتره درآمدش.

فرق داره ماشین ب ماشین

مصلا خب کامیون ب کمپرسی ام میگن . اون اگه برا ی شرکت خفن کار کنه از کمرشکنم بیشتر درمیاره اما اگه برا مثلا ی شرکت شن و ماسه معمولی باشه میره زیر خط فقر 

عزیزم میگن ماشبن ۳تا چرخش خرج خودشه . ینی سه چهارم پولی ک ازش درمیاد خرج خودش میشه تا سرپا باشه و بت ...

خدارو شکر🤲

با ماشینش تره بار میبره مدلشو نمیدونم اما پرسیدم گفت نصفش مال خودمه 

می بخشید من هی سوال میپرسما

اینکه میگن شهرای دیگه زن میگیرن معتاد میشن و این حرفا صحت داره به نظرت؟