2777
2789
عنوان

حس میکنم خالم و دختر خالم بهم حسودی میکنن درسته❓

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 23 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا خاله ودخترخاله منم همینن یه بار قبلا انقد گفتن مریم شانس داره نامزدیم بهم خورد الانم بیخیال زندگی من نمیشن دخترخالم که جداشده رفته مسافرت سالی به دوازده ماهم بامن ارتباط نداره ولی برای شوهرمن سوغاتی آورده برلی دایی‌ام نیاورده ولی برا شوهرمن آورده 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
والا خاله ودخترخاله منم همینن یه بار قبلا انقد گفتن مریم شانس داره نامزدیم بهم خورد الانم بیخیال زند ...

ما ی دویست شیش خریدیم اونا دیدن دود شد رفت هوا 

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚

ما ی دویست شیش خریدیم اونا دیدن دود شد رفت هوا

مآل من سرنامزدی قبلیم فک کن خانوادشودعوت کردن خونشون نشستن ازما بدگفتن نمیدونم واقعا چی گفتن که مادر  طرف گف دیگه نمیخوام اونموقع دخترش درحال جدایی بود اینبارم چون شوهرم اخلاقش خیلی خوبه وهمه تو فامیل ازش تعریف میکنن ومنم باهمه قطع رابطم دورادور کرمشونو میریزن که میگم دخترخالم براش سوغاتی آورده منم اصلابه مامانم گفتم تو خونه منو نیار سوغاتی اونو ببر به هرکی میخوای بده

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)