ازخودم متنفرم اخلاقام دست خودم نیست نمیتونم خودمو کنترل کنم بعد رفتن به جایی میام خونه حالم بد میشه ازحس خوبی ک ب همه دارم ازمهربونیام ازسادگیام از همه چیزم بدم میاد گناه من چی بودadhdشدم😭😭
متاسفم که این احساسات رو تجربه میکنی. این حسها میتونه خیلی سخت باشه. برای کمک به خودت، میتونی این کارها رو امتحان کنی:
ببین چه چیزهایی باعث این احساسات میشه. افکار منفی رو به چالش بکش و به خودت یادآوری کن که ارزشمند هستی. با خودت مهربان باش و به خودت فرصت بده که اشتباه کنی. صحبت با یک مشاور یا روانشناس میتونه خیلی مفید باشه.
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
منم هستم یکم خودم شککردم ولی دوستمبهمگفت بیخیال باش واعتنا نکن واقعا اون تایم که روش گیر بودم خیلی حالتام داغون بود 🫠 کمالگراهستم اون تایم ۱۰ هزار برار شده بود
ب نظرم تا ی روانشناس خبره این تشخیص رونداده ب خودت نسبت نده
یه سری حالتا هیجانات زیاد حرف زدنا کارای هیجانی کردن و عدمتوانایی کنترل ی سری حالتا و تمرکز نکردن و... تورنج سنی زیر ۲۵ سال به نظرم طبیعیه و همه دارن یه تایمی این حالتا رو
ربطی ندارهیه موج راه افتاده توی اینستا همه میگن وای ما adhd داریم، الکی که نیست.
باور کن نه من تاپارسال میگفتم چراباهمه متفاوتم ک فهمیدم بخاطر بیماریم بوده الان پسرمم کلادرگیره اززندگی خستم اخه چرا من تو زندگیم ک هیچ تصمیمی دست خودم نیست 😔