2777
2789
عنوان

مشخصات شو بگو😌🥰❤️😂

123 بازدید | 21 پست

کراش تو 

من خودم بگم: 

قدش : ۱۹۰

شغلش: بیکار😕🥱دانشجو رشته دامپزشکی 

پولدار😕😂هستن پدرشون 

اخلاق : مغرور لجوج اما مهربون 🥱😂

خیلی همه چی حالیشه خدا و بیغمبر

دست فقیر هم میگیره دست ب خیر

کراش ندارم که

شوهرمو بگم😂🤌🏻

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل آینده👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱         درخواست دوستی قبول نمیکنم😊💁🏻‍♀️            

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید منم ی سوال داشتم از خواهرای عزیز 

ببخشید استارتر توی تاپیک شما میگم.

ببین فرض کنید ی پسری با ی دختری همینجوری حرف زدن سال ها پیش هردو بچع بودن حالا دختره بیشتر بچه بوده بعد پسره همش میگفته دوستت دارم و ... دختره محل نمیداده بعد پسره رو بلاکم کرده پسرع پیگیر اما دختره اصلا محل نداده بعد پسره بیخیال شده 

حالا دختره پیگیره میگه بیاد ببینمت بنظرتون چرا همچین چیزی درخاست کرده ؟؟

ممنون میشم جوابمو بدین

آقا هستم
ببخشید منم ی سوال داشتم از خواهرای عزیز ببخشید استارتر توی تاپیک شما میگم.ببین فرض کنید ی پسری با ی ...

میخواد گروگان گیری کنه😕😐😐😐

خب نظرش عوض شده میخواد اوکیه بده

مشخصات شوهرمو نمی گم به هیچچچچچچ کسی چون مال خودمه پسند خودمه به کسی مربوط نیست چه شکلیه کراش و رل ه ...

منم نمیگممممم 

چقدر ما خسیسیم خواهر😂🤌🏻

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خانوم وکیل آینده👩🏻‍⚖️🌱📚 متاهل💁🏻‍♀️💗   کاربری قبل تاریخ ۱۴۰۳/۷/۱۶  دست پنج نفر بوده الان فقط دست منه ❤🌱         درخواست دوستی قبول نمیکنم😊💁🏻‍♀️            

ببخشید منم ی سوال داشتم از خواهرای عزیز ببخشید استارتر توی تاپیک شما میگم.ببین فرض کنید ی پسری با ی ...

اگه پسره ابراز علاقه کرده دختره نیتشو میدونه دیگه.حتما میخواد بهش نزدیک شه