2777
2789
عنوان

میشه منم حقوقم بگیرم بالخره برم خرج کنم 🥲 عقده ای شدم بخدا 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 28 پست
من با اولین حقوقم جوگیر شده بودم همش از آنلاین شاپ ها وسایل سفارش میدادم عینک و روسری و لباس 😂

جرر 

چق بود حقوقت 

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

باسد اجازت و بگیری از سرپرستی بگی کار میکنم دیرتر میرسم

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چجوری خوابگاهی باشیم و بیرونم کار کنیم بابت محدودیت ورود خروج میگم

پیام گذاشتم همین تاپیک 

نمیدونم ریپ خورده برات یا ن 

چک کن

باسد اجازت و بگیری از سرپرستی بگی کار میکنم دیرتر میرسم

اجازه و امضای خانواده نمیخوان؟ 

تا چ ساعتی میتونم بمونم

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
پیام گذاشتم همین تاپیک نمیدونم ریپ خورده برات یا ن چک کن

متوجه شدم مرسی عزیزم

بنظرم دعای تو یه فرکانس مثبته که قطعا تو زندگیم تاثیر داره پس ازت میخوام واسه رسیدن به زندگی دلخواهم دعا کنی🥺❤️
خب میخام دربارش با ی خانم حرف بزنم و نظرشو بدونم ینی کلا میخام بدونم این دختره عاشق پسره هست یا نیس ...

خانما هرچی بیشتر بری سمتشون توهم برشون می داره فک می کنن خبریه کلا باید اعتدال رعایت شه

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

خانما هرچی بیشتر بری سمتشون توهم برشون می داره فک می کنن خبریه کلا باید اعتدال رعایت شه

خب چرا یک خانم وقتی با ی اقا در یک سطح هستن تقریبا اقارو تحویل نمیگیره اما وقتی خانم پیشرفت کرده و اقا پسرفت خانم میاد دنبالش و ..

آقا هستم
خب چرا یک خانم وقتی با ی اقا در یک سطح هستن تقریبا اقارو تحویل نمیگیره اما وقتی خانم پیشرفت کرده و ا ...

ببینین شایدم اون موقع کسی بوده الان نیست

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام