2777
2789
عنوان

دارم میمیریم فقط گریه میکنم انگار دارم خفه میشم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 50 پست
عجله نکن دختر خوباز این بهتر میاد واستدیگه گریه نکنی😘

دعا کن واسم خاک تو سرم خودم ب مامانم گفتم دیدی فلان کرد میتونست فلان کارو کنه اینا بعد تصمیم گرفتیم باهم ردش کنیم 

الانم واسش گریه

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این مشکل منم هستمنم شوهر میخواممممممن تازه ۳۴ سال سن دارم بر بختِ بدت زن....

من خاک تو سرم قبلا میگفتم من حاضرم دیر ازدواج کنم با پیرمرد ولی با فقیر نه 

عی لال میشدم بااین حرفم 

الان میگم این چ زری بود میزدم 

دعا کن واسم خاک تو سرم خودم ب مامانم گفتم دیدی فلان کرد میتونست فلان کارو کنه اینا بعد تصمیم گرفتیم ...

دعا میکنم بهتر از این بیاد واست

آدم خسیس چه به درد میخوره

که واسش بخوای گریه کنی

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

بعد خسیس یود خونه ماشین اینا داشت چکاره بود معمولا ادمای خسیس خونه یا ماشین خوب دارن چون جمع میکنن پ ...

اره داشت خونه ماشین 

کارش ازاد بود تعمیرات

چرا عزیزم دوستش میگفت خسیسه روز خاستگاری وقتم داشت ارایشگاه نرفته بود تو خونه خودش ریده بود ب ریشش م ...

من یه دوست پسر داشتم، هر زمان می‌خواستیم بریم بیرون این میگفت ناهار تو بخور بعد بیام دنبالت‌.. شش ماه باهاش دوست بودم، تنها کاری ک باهم کردیم پیاده روی بود... هییییچی نخرید، هیج جا نبرد... دروغ چرا یه آب معدنی خرید برام یبار فقط، اونم باهم خوردیم... بیخیال دختر، ایشالا ی خوبش میاد، زندگی تو بکن

بخاطرردکردن اون آدم اشتباه خودتوغصه نده وخوشحال باش که اونقدرقوی بودی که یه آدم سمی روواردزندگیت نکردی.تنهایی تومجردی سخت هست ولی نه به اندازه ی تنهایی دوران متاهلی.فک کن بعدازدواجت بااین آدم هرروزوهرلحظه حس تنهایی میکردی ودیگه نه راه پس داشتی ونه پیش

والا من تایپیکات خوندم پسره به هرسازتون رقصیده علکی ردش کردی خوب شداون بنده خداباشمااردواج نکردببخشی ...

بابا نمیدونی که چطور رفتار میکرد خسیس بود من نباید بهش میگفتم ک فلان چیزو واسم بگیر فلانجا ببر خودش باید میبرد 

بعدم یکی از دوستاش میگفت خسیسه 

راسی بعد اون قرار سمی که تو سرما رو نیمکت بلال گاز زدو حرف زد بعدش میگفت بیرون کی میری بیام ببینم گفتم تو خیابون گفت مگ چی میشه و ...

من یه دوست پسر داشتم، هر زمان می‌خواستیم بریم بیرون این میگفت ناهار تو بخور بعد بیام دنبالت‌.. شش ما ...

خاک تو سرش 

مامانمم گفت اره خسیسه مامانم گفت رفت واسه خودش بلال سفارش داد خجالت کشیدم 

یا برگشتنی وقت شام بود تعارفم نزد مامانم تعارف کرد بیا خونمون ..

خاک تو سرش مامانمم گفت اره خسیسه مامانم گفت رفت واسه خودش بلال سفارش داد خجالت کشیدم یا برگشتنی وقت ...

خب دیگه، خسیس بود‌‌. ولش کن پس...

فک کن زنش میشدی

مامانت اینا یه شب اگر میخواستن بیان شام

کلی اذیتت میکرد ک نه نمیتونی و نمیتونم‌.. یا کادو تولد و روز مادر نمیتونستی ب مامانت بدی... هزارتا دلیل دارم ک مرد خسیس بده...شانس اوردی گفتی نه... 

خب دیگه، خسیس بود‌‌. ولش کن پس...فک کن زنش میشدیمامانت اینا یه شب اگر میخواستن بیان شامکلی اذیتت میک ...

تاپیکمو خوندی خودت ؟؟؟