2777
2789
عنوان

به نظرتون من میتونم بگم مراسم نامزدی داداشم نمیام⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 66 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه خواهر من بودی دیگه اسمتو نمی آوردم حوصله چه چرت و پرتایی داری بگو از اونا انجام بدن طفلک داداشت

من اصلا هیچ ارتباطی با داداشم ندارم هر موقعم میبینمش بد اخلاق بی اعصابه این سالا دهن ما رو سرویس کرده

اگه برم فقط به خاطر مامانم میرم ناراحت نشه 

من اصلا هیچ ارتباطی با داداشم ندارم هر موقعم میبینمش بد اخلاق بی اعصابه این سالا دهن ما رو سرویس کرد ...

داداشت تا حالا مجرد بوده و هرچی بوده بین خودتون دوتا بوده ولی از این به بعد هر رفتار شما رفتار متقابل زن داداشتو میسازه 

من اصلا هیچ ارتباطی با داداشم ندارم هر موقعم میبینمش بد اخلاق بی اعصابه این سالا دهن ما رو سرویس کرد ...

بابا تو فک کن رفتی رستوران غذاتوبخور کادوتو بنداز و بیا سخت نگیر گل

متاهل🩷🍃
به دست همه مضحکه دارید میشید.ادامه بدین.مثل بچه کوچولوها ، انگار نه انگار یه خانم عاقل و بالغید

بازم به شما ربطی نداره

من نمیدونم شما چرا حرص میخوری هروقت تو تاپیک تو اومدن بعد نظر بده

دوما اتفاقا اون همه ای که میگی درخواست دوستی دادن که بیان تو گروهمون زیاد بخودت فشار نیار شب خوش😂

متاهل🩷🍃
خب بازم به شما مربوط نیست😂

مثل دو تا بچه رفتار میکنید که یه عده دور هم نشستن و حرف میزنن دوتا بچه هیییییییی میدوئن این وسط و شلوغ بازی میکنن 

والا الان بچه هام میدونن تو مهمونیا نباید وسط مجلس بازی کنن باید برن اتاق که شیطنتاشون دیگرانو اذیت نکنه !!!!

عزیزم معلومه دختر خجالتی هستی بخاطر همین نمیخوای بری؟

حتما باید بری حتماااااااا

شاید احساس میکنی لباس درست حسابی نداری؟ فردا برو هرچی دلت خواست بخر بترکون

برو ناخن بکار برو مژه بکار برو آرایشگاه به خودت برس اونموقع ببینم بازم دلت میخواد نری؟