2777
2789
چند قیمتشون ؟ اطلاع دارین ؟ اره ماهم شوکه شدیم اصلا نمیدونم بیماری چجوریه . یعنی قرار بدتر بشه ؟؟ نت ...

من داروی دیگه‌ای استفاده میکنم 

فکر میکنم با بیمه بسته ای هفت هزار تومنه 

بازار ازاد یک و شیشصد 

بستگی داره بیماری از کجا شروع شده باشه و چه لولی داشته باشه 

معمولا اونابی که از چشم درگیر میشن، بیماریشون خفیف تر از اوناییه که از سیستم حرکتیشون شروع نیشه

سوگند به خون هَمرَهانم، سوگند به اشک مادران🖤🕊️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مادرم برا مشکلات حافظه میرن پیششوناز بیمارای ام اسی، پانیکی ،الزایمیری و .....ام اونجا بودن راضین

خیلی جو این مطبا بده 

من واقعا دوست ندارم برم مطب:) 

مخصوصا وقتی جوون هارو میبینم که همه درگیرن مثل خودم 

یا اینایی که تشنج های شدید دارن 

مادرم برا مشکلات حافظه میرن پیششوناز بیمارای ام اسی، پانیکی ،الزایمیری و .....ام اونجا بودن راضین

امیدوارم مادر شما هم سلامتیشون رو بدست بیارن دیگه اینجاها نرید 

منم ایران نیستم ولی درمانم رو با دکترم تو ایران ادامه میدم 

مادر طفلک منم هر بار بخاطر من اسیر این فضاها میشه خیلی ناراخت میشم

خیلی جو این مطبا بده من واقعا دوست ندارم برم مطب:) مخصوصا وقتی جوون هارو میبینم که همه درگیرن مثل خو ...

خیلی افتضاحه 

حتی ماهایی که مشکل نداریم و فقط همراه مریضامونیم دور هم میشینیم غر میزنیم دلمون میخواد برای سری بعد واسه خودمونم نوبت بگیریم🤣

.

خیلی افتضاحه حتی ماهایی که مشکل نداریم و فقط همراه مریضامونیم دور هم میشینیم غر میزنیم دلمون میخواد ...

چون نوبت دهی هاشون هم بی سر و سامونه 

بخدا من ساعت ده میرفتم 

سه مطب باز میشد 

یازده شب نوبت میشد:)

امیدوارم مادر شما هم سلامتیشون رو بدست بیارن دیگه اینجاها نرید منم ایران نیستم ولی درمانم رو با دکتر ...

مرسی عزیزدلم ،همه مون از این مریضیا خلاص بشیم

بخوای دکتر احیایی ویزیت انلاین داره شمارشو بدم

.

چون نوبت دهی هاشون هم بی سر و سامونه بخدا من ساعت ده میرفتم سه مطب باز میشد یازده شب نوبت میشد:)

حالا همین دکتر که گفتم قبلا ساعت ۴صب میرفتیم برا نوبت 

تا شبم که بودیم

از شدت خستگی داشتیم میرفتیم تو گارد ریل بخدا که معجزه بود ما زنده موندیم

.