سلام دوستان شبتون بخیر
من آدم منطقی هستم و همیشه سعی میکنم هیچ توقعی از کسی نداشته باشم اما امشب انقدر حرص خوردم که این کاربری رو زدم تا ببینم از نظر بقیه هم حق دارم واقعا یا الکی دارم حرص میخورم...
بچه ها همسر من پسر بزرگ خانواده هست و دوتا داداش کوچیک تر داره،من و همسرم وقتی ازدواج کردیم پدرشوهرم اینا یه ماشین پارس داشتن یه ساینا هم تازه به اسمشون در اومده بود و طبق گفته پدرشوهرم برای استفاده بچه ها بود...ما اون موقع که دنبال کارای عروسیمون میرفتیم بعضی وقتها همسرم با اون ماشین میومد اما خیلی وقتها پدرشوهرم به بهونه های مختلف جوری رفتار میکرد که همسرم از ماشین ساینا استفاده نکنه و حتی من ازش شنیدم که میگفت ساینا مال علی (برادر شوهر دومیه) هست! در صورتی که پسر اولیش یعنی همسر من در آستانه ازدواج بود و نیاز بیشتری داشت که ازش استفاده کنه... اما گذشت تا ما وام ازدواجمون رو گرفتیم با چند ملیون تخفیف همون ساینا رو ازشون خریدیم ... دقت کنید خریدیم! چند ماه نگذشته بود که یه کوئیک اتوماتیک به اسم علی که مجرد بود و برای علی ثبت نام کردن و خریدن با پول خودشون ...
یک سال و نیم بعد ما به اسم من ثبت نام کردیم برای پارس و ساینامون رو فروختیم و یه وام درشت هم گرفتیم و رفتیم زیر قسط سنگین و همین حین پدرشوهرم هم به همسرم گفت که تو هم به اسم خودت برای ما ثبت نام کن !من علارقم میلم خیلی مخالفت نکردم و به اسم همسرم یه ۲۰۷ اتومات سفارش دادن برا خودشون....
جونم براتون بگه که ما ۷ ماه ماشین نداشتیم ...! و من باردار شده بودم و کلی سختی کشیدیم واسه رفت و آمدهای چکاب ها و خرید سیسمونی و اینا بدون وسیله نقلیه...
خلاصه ماشین ما در اومد و گرفتیمش و رفتیم زیر کلی قسط سنگین با یه نوزاد و کلی خرج جدید اضافه شد و همسرم واقعا داره پاره میشه...
حالا که ماشین اونا داره در میاد (که مثلا قرار بود با پارس قدیمیشون جایگزین کنن) پدرشوهرم گفت که میخوان ۲۰۷ اتومات رو بدن به علی !در واقع ماشین علی رو انگار عوض کردن!
من وقتی شنیدم خیلی ناراحت شدم چون همسر من با اون شرایط که براتون گفتم به عنوان پسر بزرگ ترشون واقعا تحت فشاره اما برای پسر دومیشون اینجوری رفاه فراهم میکنن...من ازشون انتظاری ندارم ولی این که حس تبیض داره دیوونم میکنه و وقتی بهش فکر میکنم واقعا دوست ندارم ببینمشون...
آیا حق دارم؟
به نظرتون رفتارم باید چجوری باشه؟ لازمه از ناراحتیم بهشون بگم؟
(من خیلی بهشون احترام میذارم و اونا هم همینطور)