2777
2789

سلام دوستان شبتون بخیر

من آدم منطقی هستم و همیشه سعی میکنم هیچ توقعی از کسی نداشته باشم اما امشب انقدر حرص خوردم که این کاربری رو زدم تا ببینم از نظر بقیه هم حق دارم واقعا یا الکی دارم حرص میخورم...

بچه ها همسر من پسر بزرگ خانواده هست و دوتا داداش کوچیک تر داره،من و همسرم وقتی ازدواج کردیم پدرشوهرم اینا یه ماشین پارس داشتن یه ساینا هم تازه به اسمشون در اومده بود و طبق گفته پدرشوهرم برای استفاده بچه ها بود...ما اون موقع که دنبال کارای عروسیمون میرفتیم بعضی وقتها همسرم با اون ماشین میومد اما خیلی وقتها پدرشوهرم به بهونه های مختلف جوری رفتار می‌کرد که همسرم از ماشین ساینا استفاده نکنه و حتی من ازش شنیدم که می‌گفت ساینا مال علی (برادر شوهر دومیه) هست! در صورتی که پسر اولیش یعنی همسر من در آستانه ازدواج بود و نیاز بیشتری داشت که ازش استفاده کنه... اما گذشت  تا ما وام ازدواجمون رو گرفتیم با چند ملیون تخفیف همون ساینا رو ازشون خریدیم ... دقت کنید خریدیم! چند ماه نگذشته بود که یه کوئیک اتوماتیک به اسم علی که مجرد بود و برای علی ثبت نام کردن و خریدن با پول خودشون ...

یک سال و نیم بعد ما به اسم من ثبت نام کردیم برای پارس و ساینامون رو فروختیم و یه وام درشت هم گرفتیم و رفتیم زیر قسط سنگین و همین حین پدرشوهرم هم به همسرم گفت که تو هم به اسم خودت برای ما ثبت نام کن !من علارقم میلم خیلی مخالفت نکردم و به اسم همسرم یه ۲۰۷ اتومات سفارش دادن برا خودشون....

جونم براتون بگه که ما ۷ ماه ماشین نداشتیم ...! و من باردار شده بودم و کلی سختی کشیدیم واسه رفت و آمدهای چکاب ها و خرید سیسمونی و اینا بدون وسیله نقلیه...

خلاصه ماشین ما در اومد و گرفتیمش و رفتیم زیر کلی قسط سنگین با یه نوزاد و کلی خرج جدید اضافه شد و همسرم واقعا داره پاره میشه... 

حالا که ماشین اونا داره در میاد (که مثلا قرار بود با پارس قدیمیشون جایگزین کنن) پدرشوهرم گفت که میخوان ۲۰۷ اتومات رو بدن به علی !در واقع ماشین علی رو انگار عوض کردن!

من وقتی شنیدم خیلی ناراحت شدم چون همسر من با اون شرایط که براتون گفتم به عنوان پسر بزرگ ترشون واقعا تحت فشاره اما برای پسر دومیشون اینجوری رفاه فراهم میکنن...من ازشون انتظاری ندارم ولی این که حس تبیض داره دیوونم میکنه و وقتی بهش فکر میکنم واقعا دوست ندارم ببینمشون...

آیا حق دارم؟

به نظرتون رفتارم باید چجوری باشه؟ لازمه از ناراحتیم بهشون بگم؟ 

(من خیلی بهشون احترام میذارم و اونا هم همینطور)

تقریبا مورد مشابه واسه ما هم اتفاق افتاد و عروسمون گله مند بود که چرا برای من ماشین صفر یکم مدل بالا پدرم گرفت و ماشین قدیمیمون رو داد به اونا ولی خب به این دقت نکرد برای برادرم هم واسه خرید خونه و طلا و عروسی کمک کردن.شاید به شوهر شما هم به وقتش کمک کردن

حالاکه ناراحتی باهمسرت درمیون بزار...ببینم نظرش چیه....واینکه اگه درازدواج یارهن خونه یاچیزی کمکتون کردن ....شایدمیخوان مساوات اجراکنن ...چی بگم دلم خون ازرفتارادمادرکت میکنم

کاربری دونفره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی هم ماشین فروختید هم وام گرفتید برای ۲۰۷ به اسم خودتون و پول خودتون براونا!!!!!!

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
تقریبا مورد مشابه واسه ما هم اتفاق افتاد و عروسمون گله مند بود که چرا برای من ماشین صفر یکم مدل بالا ...

بله همینطوره توی هزینه مراسم عروسی کمک کردن ولی این کمک برای برادرشوهرمم هست

به این فکر کن که مستقلید و بعدا کسی نمیتونه بگه برات فلان کار کردیم 

واقعا حس قشنگیه

واسه عروسی مام کسی هزارتومنم کمک نکرد برعکس ازمون پول هم گرفتن واسه عروسی برادرشوهر اما کمک کردن 

اولش همین حس تو اومد سراغم ولی گفتم بهتر که مستقلیم و اصلا رفتارم تغییر ندادم یعنی لذت استقلال و عزت نفس برام بیشتر بود

حالا اما دو سال بعد عروسی برادرشوهرمه و خیلی راحت به جاریم میگن بگو شوهرت برات بخره و خیلی راحت تر باهاش رفتار میکنن ولی واسه من واقعا منتظرن یه چی بگم دوست دارم سریع میخرن و خیلی پیشنهادها میدن واسه اینکه یکم برامون خرچ کنن و خیلی احترامم بیشتر از جاریمه

عزت نفس و استقلالت رو ارزشمندتر از یه ماشین و پول دم دستی بدون ❤️

حالاکه ناراحتی باهمسرت درمیون بزار...ببینم نظرش چیه....واینکه اگه درازدواج یارهن خونه یاچیزی کمکتون ...

اون براش مهم نیست و میگه من وقتی چیزی رو خودم به دست بیارم خوشحال میشم ...اما به من حق داد و قبول داره که دارن فرق میذارن

بله همینطوره توی هزینه مراسم عروسی کمک کردن ولی این کمک برای برادرشوهرمم هست

خب شاید اون اصلا نخواد ازدواج کنه یا بدونه دیگه خانواده ش تا اون حد پولی واسشون نمونده تا کمک کنن. تو خانواده ها در این مواقع بچه ها حساس میشن که فلانی این همه خرج کردین واسش پس فلان چیزم واسه من بگیرین

اولاکه شمامیتونستیدحواله ای که به اسم شوهرتون دراومده بودروبفروشیدحداقل توشرایط سخت یه چیزی بیاددستتون

ولی خب اینم فک کن که پدرشوهرت ازجیب خودش داره به اوناکمک میکنه خیلی برات مهم نباشه فقط ازخداطلب روزی کن والامن که ازروزی که واردخونواده ی شوهرم شدم دارن اززندگی من میزنن وخرج اون پسراشونوازجیب شوهرمن کم میکنن دیگه جای من بودی رسمامنفجرمیشدی