2777
2789
عنوان

بعد دوسال داستان ما هم به پایان رسید🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 2127 بازدید | 180 پست
چرا ته دلم رو خالی میکنی گل من؟ من از اینکه هیچکسو برای صحبت ندارم اومدم با شماها به عنوان خواهر ندا ...

به سمت عشقتون حرکت کنید عشق نه مذهب دین می‌شناسد نه سن سال به این حرفا نیس برید سمتش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منو ببخش عزیزمشرمندەدیگە چیزی نمیگم

دوست عزیزم دشمنت شرمنده امیدوارم منظورم من رو بد متوجه نشدی باشه نه اتفاقا صحبت کن من اومدم اینجا که با شماها صحبت کنم 

برام ارزشمنده که وقتتو گذاشتی و داری صحبت میکنی

دوست عزیزم دشمنت شرمنده امیدوارم منظورم من رو بد متوجه نشدی باشه نه اتفاقا صحبت کن من اومدم اینجا که ...

فدات شم عزیزم

منم خودم دقیقا شرایط تو رو دارم

ولی من یکم سنم از تو بیشترە ،فقط خواستم باهات همذات پنداری کنم و مثل خواهر دیدمت گفتم یە وقت راە اشتباە نری وگرنە من و بقیە دوستان نظر میدیم در آخرررر خود شمایی کە تصمیم میگیری زندگیتو بەکدوم طرف سوق بدی و چیکارش کنی 

فقط باید دیدگاههای مختلف رو ببینی و بسنجیشون

من خودمم تاپیک زدم یەبار،خیلیییی نظرات منفی گرفتم،ولی باز خودم تصمیم گرفتم... امیدوارم هرچی بە صلاحتە همون بشە

ممنونم بابت راهنماییت بهش پیام دادمممنون میشم برام دعا کنید خدا خیرشو برام بیاره

انشالله خوشحالم بهش پیام دادید انشالله کیک عقدتون باهم برش بزنید براتون دعا میکنم شماهم برای رابطه من دعا کنید که خوب پیش بره