2777
2789
عنوان

بچم دندون درد داره کمک

74 بازدید | 11 پست

خانوما یکی از دندوناش سیاه شده یکمم تو رفنگی داره بچم هیچی نمیتونه بخوره والا پول بیهوشی و اینا نداریم دارم دیوونه میشم برای عکس برداری همگاری نمیکنه دارم دق میکنم چ کنم خانوما  بچم هیچی نمیخوره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه مقدار نمک بریز رو مسواک دندوناشو مسواک بزن بهتر میشه

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍
عکس برداری کە راحت میتونی فریبش بدیبگو میریم شهربازی یە نوع وسیلەی بازی کردنە قبل و بعدش خوراکی بهش ...

اخه به بچم میگن یه دستگاهیه باید گاز بگیری پنج دیفه تکون نخوری پسرمم سه سالشه چجوری دنج دیقه خرکت نکنه

اخه به بچم میگن یه دستگاهیه باید گاز بگیری پنج دیفه تکون نخوری پسرمم سه سالشه چجوری دنج دیقه خرکت نک ...

اهاااان

والا راست میگی خیلی کوچیکە

خب واقعا باید پول جور کنی بیهوشش کنن بکشی براش

گوشوارە نداری بفروشی؟؟

اهاااانوالا راست میگی خیلی کوچیکەخب واقعا باید پول جور کنی بیهوشش کنن بکشی براشگوشوارە نداری بفروشی؟ ...

یه جور دیگه نمیشه عکس برداری کرد از دندون راه دیگه نداره از بیهوشی و عوارضش خیلی میترسم

یه جور دیگه نمیشه عکس برداری کرد از دندون راه دیگه نداره از بیهوشی و عوارضش خیلی میترسم

من خودم عکس گرفتم همین راهش بود کە باید سرتو بذاری تو دستگاهە و فکرکنم ی چیزی میذاری دهنت مثل آبنبات باید تکون نخوری

واقعا برای بچە سە سالە ممکن نیس،باز از دکترە بپرس ببین چی میگە

عزیزم کاری به بی هوشی نداره من پسرم دوتا دندون هاش  خراب شده بود یدونش  قابل پر کردن بودن اون یکیشم آمپول  سر کننده براش نزد یه کرم بود زد سر شد  به یک دیقه هم نکشید که دندونش رو کشید

عزیزم کاری به بی هوشی نداره من پسرم دوتا دندون هاش خراب شده بود یدونش قابل پر کردن بودن اون یکیشم ...

چند سالش بود بچتون اخه میگن کشییدن دندون شیری باعث میشه دندون دائمی کج دراد