2777
2789
عنوان

از جاریم تشکر کنم

117 بازدید | 8 پست

همسرم پاش ضربه خورده بعد جاریم منو دید گفت روغن زرد فلان رو باهم قاطی کن بده چرب کنه پاش خوب میشه منم گفتم روغن زرد ندارم ولی ی چیزای دیگه رو قاطی کردم استفاده میکنه 

گفت من روغن زرد دارم میفرستم براتون

بعد فرداش فرستاد مغازه شوهرش شوهرم رفته ازش گرفته بنظرتون نیاز هست که من از جاریم تشکر کنم؟

اخه اصلا خونه هم رفت و امد نداریم و شماره همو نداریم فقط در حد سلام علیک توی مهمونیا با همیم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه تشکر کنید نشانه ی هوش هیجانیتونه 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
بنظرم بعدا دیدیش ازش تشکز کن

اخه بعدا هم که ببینمش فقط در حد سلام اول بمن نگاه میکنه اصلا با من حرف نمیزنه و یکسره با بقیه در ارتباطه توی جمع اصلا سمت من نمیاد 

منم که میگم خیلی ضایس مث بچه ها برم سمتش تشکر کنم و برگردم 

اخه بعدا هم که ببینمش فقط در حد سلام اول بمن نگاه میکنه اصلا با من حرف نمیزنه و یکسره با بقیه در ارت ...

زنگ بزن بگو خیلی ممنون عزیزم  خواستم تشکر کنم همین 

این نشونه ادبته .اون هرطور که میخواد باشه تو باشخصیت باش