نیتروگلیسیرین0 مدیر عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 1489 عنوان فامیلی که سلام نمیده چشه🤔🤔🤔🤔🤔 | مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 50 پست هم سن سال هستیم . ولی نه حرفی نه سلامی رو میکنه اونطرف فرار میکنهجنس مخالف و همشون مثل همن. همگی خودشونو میزنن به اون راه که مثلا ما تورو ندیدیماینا چه معنایی میدن محمدرضای "دوصداشتنی" هستم💙💙💙💙💙عاشق رنگ های دریایی و پروفایلم هستم💙 عاشق باران و عاشق دریا .... عاشق آب و آسمان💙 و هرچیزی که ابیه.💙 امروز | 02:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیتروگلیسیرین0 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 1489 تو هم محلشون ندهخودت رو بزن به علی چپ اتفاقا منم دیگه محل ندادم. ولی فکر میکنم چرا باید روابطمون اینطور باشه. محمدرضای "دوصداشتنی" هستم💙💙💙💙💙عاشق رنگ های دریایی و پروفایلم هستم💙 عاشق باران و عاشق دریا .... عاشق آب و آسمان💙 و هرچیزی که ابیه.💙
_drbita_ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 97 رفتار آینه داشته باش وفادار به خداوند💚ابراهیم هادی🧡دکتر پزشکیان❤️
نیتروگلیسیرین0 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 1489 مگه هنوزم با فامیل کسی در ارتباطه؟؟؟ خیر محمدرضای "دوصداشتنی" هستم💙💙💙💙💙عاشق رنگ های دریایی و پروفایلم هستم💙 عاشق باران و عاشق دریا .... عاشق آب و آسمان💙 و هرچیزی که ابیه.💙
مزلسون عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 2253 اتفاقا منم دیگه محل ندادم. ولی فکر میکنم چرا باید روابطمون اینطور باشه. مذهبی اند؟با هم مشکلی دارین؟ خانواده ها با هم مشکلی دارن؟
نیتروگلیسیرین0 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 1489 میخوان مادرشون تو رو نشون نکنه براشوناز تو خوششون نمیاد ما به هم زیانی نرسوندیم دشمنی بی جهت محمدرضای "دوصداشتنی" هستم💙💙💙💙💙عاشق رنگ های دریایی و پروفایلم هستم💙 عاشق باران و عاشق دریا .... عاشق آب و آسمان💙 و هرچیزی که ابیه.💙
starfault عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 3481 شایدم میخوان سنگین باشند و از رابطه با نامحرم بیزارند نخیرادم سنگین سلام میکنه میشینه سرجاشاین عمل اسمش بی محلیهبعدم سلام به فامیل دختر رابطه با نامحرمه؟ ناموسا؟
هولوگرامیهولوگرامی۲۳ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 2635 اگه مذهبین طبیعیه چرامذهبی طبیعیه ؟ مسلا زن ب زن سلام نمیکنن دلیلش چیه هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست
چربی_آبشده عضویت: 1400/04/25 تعداد پست: 6619 😂 حال نمیکنن
نیتروگلیسیرین0 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 1489 مذهبی اند؟با هم مشکلی دارین؟ خانواده ها با هم مشکلی دارن؟ ما مذهبی هستیم. اونا نه محمدرضای "دوصداشتنی" هستم💙💙💙💙💙عاشق رنگ های دریایی و پروفایلم هستم💙 عاشق باران و عاشق دریا .... عاشق آب و آسمان💙 و هرچیزی که ابیه.💙
نیتروگلیسیرین0 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 1489 😂 حال نمیکنن عاو محمدرضای "دوصداشتنی" هستم💙💙💙💙💙عاشق رنگ های دریایی و پروفایلم هستم💙 عاشق باران و عاشق دریا .... عاشق آب و آسمان💙 و هرچیزی که ابیه.💙
نیتروگلیسیرین0 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/06 تعداد پست: 1489 چه عکس پرمعنایی محمدرضای "دوصداشتنی" هستم💙💙💙💙💙عاشق رنگ های دریایی و پروفایلم هستم💙 عاشق باران و عاشق دریا .... عاشق آب و آسمان💙 و هرچیزی که ابیه.💙
yasaman_fateme عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 524 چرامذهبی طبیعیه ؟ مسلا زن ب زن سلام نمیکنن دلیلش چیه نه گفت جنس مخالفه
مزلسون عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 2253 ما مذهبی هستیم. اونا نه خب شاید خوششون نیومده از این مدلالبته اهمیت چندانی هم ندارهسلام کردن ساده به شعور ادما برمیگرده در کلهیچوقتم خودت رو به کسی تحمیل نکن حتی اگ در حد سلام باشه