2777
2789
عنوان

نامزدم علاقه ای بهم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 99 پست
اره راستش خودمم فکر میکنم به خواست خانوادشه ولی یه نرد سی و اندی ساله رو میتونن مجبور کنن ؟

مجبور که نه ولی اگه کیس دیگه ای نباشه و خانواده اش هی بگن ازدواج کن میشه

ازش سوال کن بگو دوست دارم صادقانه جواب سوالامو بدی تا ب حال شده از دختری خوشت بیاد؟ کسی رو دوست داشت ...

بعید هم نیس چون بچه سن که نیست 

ولی ازش میپرسم باید تکلیف خودمو بفهمم ولی کلا یه اخلاقای سردی داره البته پدر و مادرش هم نسبت به هم ابراز نمیکنن نمیدونم شاید الگوش اونا باشن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعید هم نیس چون بچه سن که نیست ولی ازش میپرسم باید تکلیف خودمو بفهمم ولی کلا یه اخلاقای سردی داره ال ...

خب تو دوره آشنایی دیدی اخلاقشو بهتر بود دیگه تموم میکردی چون‌ذات ادما عوض نمیشه 

ببخشید نمیتونم عکس بزارماره ظاهر معقولی داره ولی بخاطر اون نیس کلا نمیدونم یهو به چیش وابسته شدم اوا ...

عزیزم اول مطمعن شو کسی رو دوست نداره یا بپرس چرا اومدی خواستگاریم  منطقی باهاش صحبت کن بگو بحث ی عمر زندگیه دوست دارم باهام رک باشی الان من حسم ميگه دوسم نداری واقعا علاقه ای بهم داری یا ن 

البته پسره حق داره من خودم با نامزدم ۵ سااال دوست بودیم اوایل خوشم نمیومد ازش ولی رفته رفته علاقه پیدا کردم الانم ک عقدیم خیلی دوسش دارم.

سنتی واقعا سخته

چحوری ادامه ندم نامزدیم دوس پسرم نیس

مگه هدف از نامزدی شناخت بیشتر و بهتر نیست؟؟ یعنی اگه تو این دوره فهمیدی مناسب نیستین باید تمومش کنی! نامزدته، شوهرتم بود مسیله جدی داشت میتونستی به جدایی فکر کنی!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
بعید هم نیس چون بچه سن که نیست ولی ازش میپرسم باید تکلیف خودمو بفهمم ولی کلا یه اخلاقای سردی داره ال ...

اره صد درصد اینم هست تو خونواده ای بزرگ شده ک اینارو اصلا بلد نیس 

ببخشید اینو میگم معاشقه اینا داشتین؟

ببخشید نمیتونم عکس بزارماره ظاهر معقولی داره ولی بخاطر اون نیس کلا نمیدونم یهو به چیش وابسته شدم اوا ...

عزیزدلم خواهش میکنم 

وابستگی عادیه تو رابطه چون مدتیه ک باهاش در ارتباطی و اگ نباشه ی تیکه از زندگیت خالی میشه 

من خوابگاه بودم ی هم اتاقی داشتم قشنگ وابسته ش شده بودم سال دیگ ک رفت قشنگ تا حد افسردگی رفته بودم انقد ک صمیمی بودیم هی میگفتم دیگ نمیتونم با دخترای دیگ گرم بگیرم ولی همش ی ماه بود عادت کردم باز 😆😅کلا وابستگی طبیعیه 

گاهی وابستگی ممکنه حتی ب ی  لباس یا فضا یا ی غذا باشه 

فقط کافیه در نبودشون باهاشون کنار بیایی اونوقته ک وابستگی معنی خاصی نداره😃

میدونم ولی به حرف خانوادم گوش کردم

باید خانواده تو متقاعد میکردی چون خانواده‌ات از ظاهر و خانواده میگن معقوله ولی این تو بودی که باطن و اخلاق طرف رو‌با خودت دیدی اگه باب میلت نبود باید میگفتی به خانواده ات 

عزیزم اول مطمعن شو کسی رو دوست نداره یا بپرس چرا اومدی خواستگاریم منطقی باهاش صحبت کن بگو بحث ی عمر ...

باهاش حرف میزنم حتی بحثو میارم اونجایی که بکه دوستم نداره ولی زیر بارش نمیره مبگه من خوشم نمیاد از اینکه هی بگم دوستت دارم باید خودت تو رفتارم ببینی 

اره صد درصد اینم هست تو خونواده ای بزرگ شده ک اینارو اصلا بلد نیس ببخشید اینو میگم معاشقه اینا داشتی ...

در حد فقط بوس و بغل کار دیگه ای نه هنوز اونقدرا هم راحت نشدیم