2777
2789
عنوان

نامزدم علاقه ای بهم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 99 پست
تویی که قراره یک عمرباهاشزندگی کنی نه خانوادت پس یه تصمیم عاقلانه بگیر میتونیتااخرعمرت این وضعوتحمل ...

این همه بی احساسی رو نمیتونم تحمل کنم ولی از یه طرف بهش وابسته شدم تو این مدت ازش خوشم اومده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من بین ۲۱ تا ۲۴ اون تو دهه ۳۰خانواده هامون خیلی ساله رفت و امد دارن و صمیمین ولی ما ۳ ماه درارتباط ب ...

ببین من گفتم شاید دلیلش اختلاف سنی باشه 

یا گفتم اگ جدیدا اونجوری شده از جایی هم ک سنتی بوده ازدواجتون ممکنه اکسش برگشته باشه و پشیمون باشه و منتظره با سردی بهت بفهمونه ک برو

وگرنه چجوری ممکنه از شیرین ترین قسمت ازدواج ک نامزدیه اینهمههه بی ذوقی بباره؟؟اونم برا مردااا 

اصن نرمال نیست ی هفته بتونه ازت حالی نپرسه یا اصن نخاد باهات وقت بگذرونه 

ب نظرم تجدید نظر کن :)💖💖 

فقط عجله نکن بخدا بعدا پشیمون میشی ببین ازدواج کنی اینجوری باشه پیرت میکنه‌.شوهر من ک دوسم داش وضعم ...

نمیدونم چیکار کنم اصن موندم واسه چی باید میومد خواستگاریم اگر واقعا حسی بهم نداشت

اره شایدم از اجبار اونکارارو میکنه ولی اخه جرا اصن اومد خواستگاری اگه واقعا نمیخواستتم

شما ب این فکر نکن چرا اومده 

بفکر خودت باش

پسر عمو منم مجبوری زنش دادن 

دختره هم خبر داشت که نمیخوادش ولی عقد کردن 

ازدواج کردن الانم دوتا بچه دارن ولی پسر عموم همچنان بی توجه ب زنش ..کاری ب کارش نداره بیشتر وقتا هم ولش میکنع میره خونه باباش دختره هنش تنهاس ..

توام بهش حس پیدا کرده بودی؟من حس میکنم ازش خوشم اومده

نه اصلاااا من یکی دیگه تو زندگیم بود اجبار بود 

ولی اون دوسم داشت همیشههه برام شعر میگفت کادو‌میاورد ولی من اصلا به چشم نیومد که نیومد 

ببین خیلیی ضایعه نامزد کنی بعد دو هفته جدا شی همه تو شک بودن 

اره راستش خودمم فکر میکنم به خواست خانوادشه ولی یه نرد سی و اندی ساله رو میتونن مجبور کنن ؟

اره چرانمیتونن دیدم باچشمای

خودم که به اصرارپدرمادر پسره

رفته خاستکاری وتوش مونده

ببین من گفتم شاید دلیلش اختلاف سنی باشه یا گفتم اگ جدیدا اونجوری شده از جایی هم ک سنتی بوده ازدواجتو ...

نمیدونم ممکنه همه اینایی که گفتی حقیقت داشته باشه البتع اینطوری نیست که یه هفته خبر نگرفته باشه هر روز زنگ میزنه ولی هیچی از دلتنگی و این چیزا نمیگه