2777
2789
عنوان

اونایی ک عقدن بیاین

204 بازدید | 19 پست

سلام من چند ماهیه عقدم

از وقتی عقد کردم نامزدم هفته ای سه بار اینا میبره خونشون شام یا ناهار هر چی غذا باشه میارن میخورم در کل مهمون نیستم کنارشون انگار.

ولی نامزد من هفته ای ی بار یا هفته ای دو بار یک بار خونوادم زنگ میزنن دعوت میکنن یا من میگم خونوادم گفتن بیا شام اونم میاد عزیززه پیش خونوادم

ولی من پیش خونوادش خیلی بی ارزش شدم 

من نمیرم نامزدم ب زود میبره خونشون میگه خونه خودته و.. اصلا تا ب حال نشده مادرشوهرم زنگ بزنه بگه بیا خونمون شام و..هیچی 

رفتنی هم غذا ساده میزاره کنارم

ولی دختر و دامادش اومدنی غذای خوب میپزه 

تو این مورد خیلی ناراحتم ک میبینم تفاوت میزاره تصمیم گرفتم هفته ای ی بار برم خونشون

هراز گاهی ظرف میشورم هر از گاهی دست ب چیزی نمیزنم

شماهایی ک عقدین چند بار میرین خونه مادرشوهراتون؟؟ خودشون زنگ میزنن دعوت میکنن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مجردم ولی تا دعوت نشم خونه برادر خودمم نمیرم چه ب مادرشوهرررررر

خب اینو چجوری بگم ب نامزدم اتفاقا منم تو مجردی اینجور میگفتم منو باید دعوت کنن ولی میبنی بیرونی یهو رسوند دمه درشون گفت برو پایین شام خونمونی نرم هم بدش میاد

خب اینو چجوری بگم ب نامزدم اتفاقا منم تو مجردی اینجور میگفتم منو باید دعوت کنن ولی میبنی بیرونی یهو ...

بهش بفهمون بگو من معذبم خانوادت معذبن 

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                      K🧿RD
ن حس خوبی ب مامانش ندارم حس میکنم راحت نیس یا بهم بد نگاه میکنه اینجور حس کردم از نگاه هاش مثلا نامز ...

اره خب 

ولی یمدت نرو 

بذار زنگ بزنه دعوتت کنه 

میگن گر گرد کسی بسیار گردی گرچه عزیزی خوار گردی 

یمدت سمتش نرو

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                      K🧿RD
اره خب ولی یمدت نرو بذار زنگ بزنه دعوتت کنه میگن گر گرد کسی بسیار گردی گرچه عزیزی خوار گردی یمدت سمت ...

یه بار پریود بودم اصلا حال نداشتم ی هفته خونشون نرفتم والا اصلا زنگ نزدن بهم 

نامزدم بهم گفت بیا شام خونمون دیگه نمیدونم مامانش میگه بگو یا خودش میگه نمیدونم

رفتم خونشون دیدم مامانش و ابجیش بهم میگفتن چ عجب اومدی چراا نمیای خونه خودته و..

یه بار پریود بودم اصلا حال نداشتم ی هفته خونشون نرفتم والا اصلا زنگ نزدن بهم نامزدم بهم گفت بیا شام ...

واقعا فکر می‌کنی یک هفته تایم زیادیه که اونجا نری؟

نظر من روی دوسه ماه بود 

شوهرت بیاد خونتون بیرون برو ولی خونه مادر شوهرت نرو

ب نظر اونا ارهاگه نرم ی وقت دیدن چرا نمیای چی بگم

لزومی نداره جواب پس بدی، بگو وقت نکردم بیام سرم شلوغ بود