2777
2789
عنوان

حسابم خالی شده

92 بازدید | 12 پست

ساعت۱۲ شب رفتم هایپر مارکت خرید مختصری کردم و حدود ۲میلیون پول تو حسابم بود خریدم ۱۰۰تومان بیشتر نشد آلان موجودی حسابم رو گرفتم زده بود صفر نگرانم چه بلایی سرم اومده؟

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند

ممکنه اختلال بانکی باشه ، این ساعتها زیاد پیش میاد ، فردا حسابت رو چک کن

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با پلیس فتا تماس بگیر یا زنگ بزن ۱۱۰ مشکلت رو بگو راهنماییت میکنن

یعنی چه مشکلی پیش اونه

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند
ممکنه اختلال بانکی باشه ، این ساعتها زیاد پیش میاد ، فردا حسابت رو چک کن

شاید...رو بر موجودی گرفتم با آپ 

صبح از خود پرداز میگیریم

مسیج برداشت و واریز برات نمیاد،؟ 

همراه بانکِ اون کارتو نداری گردش حسابتو چک کنی؟

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

شاید کارتتو کپی کردن اما بعید می‌دونم کار هایپر باشه چون کسی که کپی می‌کنه سریع پول برداشت نمیکنه که ...

نه هایپر رو میشناسم رسید رو هم دیدم 

نگرانم نکنه کسی به حسابم دست پیدا کرده

مسیج برداشت و واریز برات نمیاد،؟ همراه بانکِ اون کارتو نداری گردش حسابتو چک کنی؟

نه رو این ایمن سیمکارتم نیست

یعنی چه مشکلی پیش اونه

به راحتی حساب ها رو هک میکنن 

پارسال از حساب برادرم ۴۵ میلیون برداشتن 

هنوزم نتونستن  طرف رو پیدا کنن 

ولی این حساب اون حساب میکرده پولا رو 

فقط میگم که ایشالا به زمین گرم بخورن و از گلوشون پایین نره 

تو این وضعیت اقتصادی اقایون واسه صد  هزار تومن هم کلی زحمت میکشن دربیارن

بعد  یکی به راحتی بیاد حساب رو خالی کنه 

ولی اینم بگم چند سال پیش یکی از حساب شوهرم ۵ تومن برداشته بود پیگیری کردیم با پلیس فتا پولمون برگشت

پیج آشپزی من 

برو تو همه ی برنامه ها ی مجازیت مثل شاد و ایتا و ..... 

برو نشست های فعال رو ببین 

اگه به غیر خودت کسی هست اونا رو حذف کن .پیام های ناشناس با لینک های ناشناس رو هرگز باز نکن و رو لینک ها نزن

پیج آشپزی من