2777
2789

اینکه همش تهدید به جدایی میکنه درمورد هرچیزی ازش انتقاد میکنم و یا میگم فلان رفتار اشتباهه بد تر میکنه اون کارو یا تهدید به طلاق میکنه 

اوایل میگفت از بدترین چیزی که میترسم خیانته اما تازگیا منو تهدید به خیانت میکنه 

چیییکار کنم دیووونه شدم 

با یه روانشناس حرف بزن اگه خیلی رفتار رو میکنه 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

غیر از وقتایی که تهدیدت می‌کنه رابطتتون چجوریه؟ توجه لازمو ازت میبینه؟ یا فقط وقتی تهدید می‌کنه یه جور توجه میبینه و راضی میشه دوباره انجام بده که فقط حسودیت شه یا یه امتیازی چیزی بهش بدی ؟ 

غیر از وقتایی که تهدیدت می‌کنه رابطتتون چجوریه؟ توجه لازمو ازت میبینه؟ یا فقط وقتی تهدید می‌کنه یه ج ...

خوبه رابطمون ... نه خیلی عالی 

تشکر نمیکنه همدلی نمیکنه  فقط یبار لحنمو خیلی محبت امیز کردم به قولی همش تعریف میکردم گفت کاش همیشه اینطوری حرف بزنی اما فقط همون روز خوشحال بود بقیه روزارم با همون لحن که حرف میزدم جواب نداد

بهش میگم از دوستت خوشم نمیاد بیشتر میره طرف دوستش 

بهش گفتم دلم میخواد بریم فلان شهر گفت اونجا جز بازار هیچی نداره اما فرداش خودش با دوستش رفت اونجا 

همش حس میکنم منو به جای اینکه کنار خودش ببینه رو به روی خودش میبینه

شما نمیخوای ولی ایشون مدام این ترسو تو فکرش دارهبا کوچک ترین مسئله ای فکر میکنه رهاش میکنیدباید طرحو ...

مقاومت شدید به تراپی و مشاوره نشون میده 

یبار رفتیم که مشکلاتمون رو بگیم  ۴ روز با من قهر کرد و بعد هرچی وسایل داشتم پس داد و گفت میخوام باهات تموم کنم 

بعد ها گفت تو فک کردی اونجا دادگاهه همش از من بد گفتی 

رفتی پیش مشاور گریه کردی مگه من شکنجت میدم

مقاومت شدید به تراپی و مشاوره نشون میده یبار رفتیم که مشکلاتمون رو بگیم ۴ روز با من قهر کرد و بعد ه ...

واکنشش به اولین جلسه طبیعی بوده و کاملا مورد انتظار

چون نیومده که درمان بشه اومده که صرفا بگه من مشکلی ندارم و مجبور شده

شما خودتون برید طرز برخورد با این افرادو یاد میگیرید

دست خودش نیست

خوبه رابطمون ... نه خیلی عالی تشکر نمیکنه همدلی نمیکنه فقط یبار لحنمو خیلی محبت امیز کردم به قولی ه ...

شاید حس میکنه که قدرت زیادی تو رابطه نداره میخواد با این کارا قدرتشو ثابت کنه

موقعیت هایی هست تو زندگیتون که از شما پایین تر باشه؟ مثلا از لحاظ مالی سطح فرهنگی خانوادتون یا کلن هرچیزی که بهش القا کنه با شما یکسان نیست و اینجوری با لج کردن بخواد حس بهتر و بزرگ تر بودن داشته باشه؟