2777
2789
عنوان

شوهر شمام اینجوریه ایا

231 بازدید | 18 پست

خیلی شکموعه تو خونه مدام غذای مورد علاقش رو باید بخوره پس انداز ام نمیشه کرد با این وضع مشکلم اینجاس که مهمون هم میاد همینه من روم نمیشه زیاد بخورم ولی اون راحت میخوره حتی مهمونی میریم 

چیکارش کنم

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

بزار آزاد باشه اسیر که نیست

پس عادیه

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوب بخوره چ اشکال داره البته تو مهمونی اگه بیش از اندازه بخوره من بهش تذکر میدم بعدا

من مشکل دارم پس دیگه گیر نمیدم

شما غذا خوردن شوهرت رفته رو مخت...

خوب بخوره

شما اگر هرچی بیشتر گیر بدی،آدم بده میشی

میتونی خیلییی ریز به مرور زمان طبع و مزاج و ایناشو عوض کنی

غیر مستقیم به ورزش تشویقش کنی

اینم زمان می‌بره

ماهم کلی اخلاق بد داریم

یکی هم اینا داشته باشند

حالا خوردن غذای مورد علاقه ،‌اخلاق بد نیست

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.

این روزا دلخوشیا خیلی کمه یه دلخوشی هم یکی داره  بیخودی گیر نده ، بذار لذت ببره 

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
شما غذا خوردن شوهرت رفته رو مخت...خوب بخورهشما اگر هرچی بیشتر گیر بدی،آدم بده میشیمیتونی خیلییی ریز ...

نه من بیشتر برا احترام به مهمون میگم چون خودم روم نمیشه

نه اصلا شکمو نیست تا به حال نشده بیاد تو اشپزخونه در قابلمه رو برداره ببینه غذا چیه اصلا نمیگه فلان ...

چه خوب واقعا 

من مشکل دارم پس دیگه گیر نمیدم

اره بابا اگه چاق اینا نیس ولش کن 

من شوهرم زیاد نمیخوره اما همه چیو تست میکنه نوبرونه بیاد میوه فصلی غذای جدید همه چیو امتحان میکنه یا هرچی حوس کنه میخره میگ دخترمونم خوراکی هرچی خواس بگیر اصن نزار تو دلش بمونه 

اره بابا اگه چاق اینا نیس ولش کن من شوهرم زیاد نمیخوره اما همه چیو تست میکنه نوبرونه بیاد میوه فصلی ...

نه تپله هیکلش رو مشکلی ندارم خجالت میکشم جلو بقیه