2777
2789
عنوان

مادرشوهرم هیشوقت بهم زنگ نمیزنه یلدازنگ بزنم تبریک یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 18 پست
اینکه تو نمیتونی مادر همسرتو مثل مادرتخودت ببینی بحثس جداس از نظر من بله مادرته

عزیزم در صورتی مادر آدمه که اونم واسه ی عروسش مادر باشه نه اینکه طرف مریضه تو خونه یک زنگ نمیزنه احوال بپرسه  از قدیم گفتن خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند  و اینکه خوبی باید دو طرفه باشه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم در صورتی مادر آدمه که اونم واسه ی عروسش مادر باشه نه اینکه طرف مریضه تو خونه یک زنگ نمیزنه احو ...

بله. تا بحال مادری دیدین که تو دوران بارداری یکبارم زنگ نزنه بهت حتی شوهرم بمن گفت که مامانم میدونه چقد تو بارداری مریضی. ولی اصن بروی خودش نیورد.  درحالی که شوهرم یکم سرما بخوره سریع زنگ میزنه. پس بین بچش ومن خییییلی فرق هست. 

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

بله. تا بحال مادری دیدین که تو دوران بارداری یکبارم زنگ نزنه بهت حتی شوهرم بمن گفت که مامانم میدونه ...

منم اولا کارای مادرشوهرمو میکردم بهش خیلی احترام میذاشتم میومد خونه‌مون اینقدر تحویلش میگرفتم یک روز اومد خونمون من مریض بودم خواب بودم صبح شوهرم ظرفا رو شست با اینکه هیچ وقت شوهرم کار خونه برای من نمیکنه به  شوهرم گفت همیشه ظرف میشوری شوهرم گفت نه  گفت دیگه نشوری ظرفاشو عادت میکنه اینقدر ناراحت شدم منی که مثل مادر میدونستم بعد من از اتاق اومدم بیرون به من گفت شوهرت هر وقت میاد خونه من ظرفامو میشوره یک جوری کخ ریخت دیگه برام تموم شد رفت که من یک تکه ظرف خونش بشورم همیشه میگه کسی چیزی یادت داده هیچ کار برام نمیکنی گفتم نه حوصله ندارم