2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد اسم حسام و مالک

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 85 پست
چه وایبی؟ خب نظر خودم اینهحسام وایب منفی و سوسول به قول خودت حس میکنم ادم حوصله سربریهمالک هم همون ح ...

به حسام اینجوری نگووووو😂

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                      K🧿RD
حالا که اون یزدان گذاشته ری اکشن بقیه چیه؟اسم همه پسندی نیست یکمی سنگنیه اما دوس دارمخانوادم میگن جا ...

تو فک وفامیل شوهرم هیشکی بهم گیر نمیده مشت کسی حرف نمیزنن هرکی هرکاری بخواد میکنه مهم نیس برای هیشکی😅من وخواهرم دوست داشتیم

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه مالک نامی هست تو فامیلامون دنبال زن میگرده چندجا فعلا رفتن براش خاستگاری ایراد گرفته ،میخای بفرست ...

😂اگه حسام پیدا نشد خبرت میکنم

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                      K🧿RD

حسام معنیش چیه؟؟

من همیشه از اسمش حس شیکی و با کلاسی بم دس میده

مالک حس داش مشتی بودن بم دس میده..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.
😂حسامتون چجور آدمیه

یعععک آدم لااااشی

روانیم کرده قشنگ رو مغزمه

هر سری با خانوادش بیرون میریم با نگاش منو حا///مله میکنه هیز بدبخت

پشمک‌پورم🎀نی‌نی‌یار بسههه خسته شدم هر روز تعلیقم😭 ARMY 💜راستی دارم سعی میکنم دختر خوبی باشم دعوا نگیرم حرف زشت و سیاسی نزنم (البته تو سایت) پسسسس ممنون میشم دهن من رو باز نکنی😀چون اگه دهنم باز بشه بسته شدنش سخته و احتمال تعلیق شدن جفتمون امکان داره، اگه. هم دیدی بحث رو کش ندادم یا معذرت خواهی کردم(به ندرت پیش میاد معذرت خواهی کنم😚) بدون یا کاربرمورو علاقم هستی یا حوصلتو ندارم یا نمیخوام تعلیق بشم، از همین الان شروع میکنم دختر خوبی بشم. 25 آذر403 ساعت 11 و 38،این خط _ و اینم *نشون🎈🎈لطفا آقایون(بجز اونایی که دوستامن) تو تاپیکام شرکت نکنن چون اختلاف نظرمون زیاده و من مجبور میشم یسری حرفا بزنم که تعلیق میشم

فرض کن به شوهرت بگی مالک من😂😍

😂دلمون خواست شوهر تغییر اسم بده والا با این گفتنت

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر دلبندم یزدانِ عزیزم مامانی همیشه عاشقته 👼💙🦋💙من از آغوش توبارها به بهشت رفته ام🧿🦋

حسام معنیش چیه؟؟من همیشه از اسمش حس شیکی و با کلاسی بم دس میدهمالک حس داش مشتی بودن بم دس میده..

شمشیر تیز و برنده 

عاشق این دوتا اسمم