2777
2789
عنوان

نظرتون درمورد اسم حسام و مالک

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 85 پست
خواستم بذارم شوهرم نذاشت معنیش شمشیر میشه حسام

عاشق اسم حسام و مالکم 

رو بچه آیندم که نمیذارم چون قراره دخمل باشه😆😂 

ولی خیلی خوشم میاد همسر آیندم چنین اسمی داشته باشه 

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                      K🧿RD
ماشاالله خدا حافظ و نگهدارش باشع

ممنون عزیزدلم خدا نگهدار عزیزان شمام باشه🪻

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر دلبندم یزدانِ عزیزم مامانی همیشه عاشقته 👼💙🦋💙من از آغوش توبارها به بهشت رفته ام🧿🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه حسام میشناسم بسیار بد تیپ و سرد و نچسب وای🤢راستش از همون زمان از اسم حسام بدم اومد متاسفانه ،معنیشم جالب نیست فقط تلفظش قشنگه

مالک باز قشنگ تره به کسایی که تو دهه چهل زندگیشونن خیلی میاد 

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
خیلی قشنگه الهی بختش سپید و پیشونیش بلند

مرسی فداتشم😍🌷حال دلت خوش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر دلبندم یزدانِ عزیزم مامانی همیشه عاشقته 👼💙🦋💙من از آغوش توبارها به بهشت رفته ام🧿🦋

من فعلا مجردم ولی اسم پسرم قراره ویهان باشه 😔🤣💅🏻حسامم قشنگه ولی مالکو نپسندیدم

😂ویهان منم مد نظرم بود واسه بچه ولی فهمیدم دختر بیشتر دوست دارم

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                      K🧿RD
یه حسام میشناسم بسیار بد تیپ و سرد و نچسب وای🤢راستش از همون زمان از اسم حسام بدم اومد متاسفانه ،معن ...

پس حسام ما چرا انقد آقا و خونگرم و خوشتیپه😂😂 من 5سال پیش دیدمش از اونموقع عاشق اسمشم 

مالک هم واقعا ابهت داره 

😂ویهان منم مد نظرم بود واسه بچه ولی فهمیدم دختر بیشتر دوست دارم

نظرتون راجع ب اسم علیسان چیه؟

بین یزدان و علیسان

پسرم ۳ ماه دیگه به امیدخدا دنیا اومد

تا ۹۰ درصد اسمش یزدانه🤭😂علیسانم دوست دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظرتون راجع ب اسم علیسان چیه؟بین یزدان و علیسانپسرم ۳ ماه دیگه به امیدخدا دنیا اومدتا ۹۰ درصد اسمش ی ...

من میخواستگ یزدان بزارم دیدم دخترعموی شوهرم گذاشته رو پسرش دیگه نذاشتم....علیسان هم خوبه

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

من حسام و احسان رو دوست دارم 

دردی در سینه دارم که درمانی ندارد ‌...آواره کوچه و خیابون شدم بابا یک نگاهی بهم بکن تا کی این دوری رو تحمل کنم ؟ نمی‌خوای منو ببینی ؟ نکنه باهام قهری ؟ یک حرفی بزن بابا جیگر دخترت پر خون شده 

نظرتون راجع ب اسم علیسان چیه؟بین یزدان و علیسانپسرم ۳ ماه دیگه به امیدخدا دنیا اومدتا ۹۰ درصد اسمش ی ...

جفت اسما خیلی قشنگن واقعا انتخاب سخته🥹❤️

هرچیزی که خودت می‌پسندی رو بذار تحت تاثیر بقیه قرار نگیر ❤️

یه سکه بنداز(شیر یا خط ، مثلا علیسان شیر و یزدان خط) قبل از اینکه نتیجه مشخص شه خودت میفهمی کدومو دوست داری

من میخواستگ یزدان بزارم دیدم دخترعموی شوهرم گذاشته رو پسرش دیگه نذاشتم....علیسان هم خوبه

حالا که اون یزدان گذاشته ری اکشن بقیه چیه؟

اسم همه پسندی نیست یکمی سنگنیه اما دوس دارم

خانوادم میگن جالب نیس

شوهرم عاشق این اسمه

خودمم هر دو رو دوست دارم

از نظر اطرافیان بگو بهم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40