2777
2789

جلو خونوادش نگیا !!!! همینو دست میگیرن 

بگو بار دیگه بشنوم حرفمونو سفره کنی 

شکمو سفره میکنم 

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مال خیلی وقت پیشه بعدشم پسرا خیلی با هم شوخی میکننددشما هم انگار ولخرجی نکن دخمل 😂ورشکسته میشه

شوخی نبود چون شوهرم سر هر مشکلی میگه پشیمونم و منو نمیخواد

شوهر منم تا دعوامون میشه زنگ میزنه مادر پدرش میگه میخوام طلاقش بدم منم حرص میخورم خیلی فرداش یادش می ...

خودشیفته نیست؟؟؟؟ شوهر من از زمان آشنایی تا الان که عقدیم منتظریم بریم سر زندگیمون هر سری تهدیدم کرده به جداا

اما اینکه بری درمورد زنت با دوستت حرف بزنی بد نیس،؟؟

خیلی بد و زشت هست.اما زندگی خیلی بی رحمه هیچوقت جوری ک دوس داری پیش نمیره.اگ میخوای مشکلت حل بشه از مشاور کمک بخواه پای خانوادها وسط بیاد روتون ب هم باز میشه

جلو خونوادش نگیا !!!! همینو دست میگیرن بگو بار دیگه بشنوم حرفمونو سفره کنی شکمو سفره میکنم

اخه فقط این نیست تهدید به خیانت میکنه همش از زمان اشنایی یا میگه پشیمونم یا یاز تهدید به جدایی میکنه

شما فک کن لیوان رو همش سرد و گرم کنی چی میشه ترک میخوره دل آدم که جای خود داره خسته شدم

اخه فقط این نیست تهدید به خیانت میکنه همش از زمان اشنایی یا میگه پشیمونم یا یاز تهدید به جدایی میکنه ...

واااا چه جسارتا 

اینو دیگه باید جلوی خونواده بگی تا 

خونوادش بشناسنش

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫