2777
2789
عنوان

کسی حس ششم هست یه سوال مهم دارم دعاتون‌میکنم🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 150 پست
میشه بعدازاینکه جواب استارتر دادین به من بگید اگرجدابشم از شوهرم به ارامش میرسم یانه؟

این رو باید خودت بفهمی با این چیزا حل نمیشه فکر نکنم با حس ششم بشه فهمید 

ولی حسم بهم میگه اگه حالت واقعا بد باشه باید جدا بشی

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این رو باید خودت بفهمی با این چیزا حل نمیشه فکر نکنم با حس ششم بشه فهمید ولی حسم بهم میگه اگه حالت و ...

عزیزم میشه راجب ازدواجم بگید بنظرتون کِی هستش و چجور شخصی الان ۲۴ سالمه

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

با داداش دوستم ازدواج دارم؟

نه فکر نکنم 

هنگامی‌ که‌ می‌دانید باید کاری‌ را انجام‌ دهید، اما پیوسته‌ کار دیگری‌ می‌کنید، روح‌ خود را خفه‌ و جوهر وجودتان‌ را انکار می‌نمایید.
این رو باید خودت بفهمی با این چیزا حل نمیشه فکر نکنم با حس ششم بشه فهمید ولی حسم بهم میگه اگه حالت و ...

اگر. میشه حستونو راجع ب آینده ی شغلیم. بگید ممنون. میشم ایا امسال یا سال بعدی شاغل میشم؟

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

نه.خنثی ولی یکم تمایل داره ن زیاد.اما از اونجایی که آدم بیخیالی نیس فکرهم میکنه راجبت‌بیشتر داره میس ...

من کی ازدواج میکنم 

شغل و وضع مالیش چطوره 

دوسم داره؟

من اینم اکثرا

بین دوراهی هستم،زندکی رو واسم سخت کرده همه چیزش خوبه اما خیلی بیخیاله،درآمدش کمه اما هیچ‌تلاشی نمیکنه،ازطرفی دخترمومیبینم میگم تحمل میکنم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
اگر. میشه حستونو راجع ب آینده ی شغلیم. بگید ممنون. میشم ایا امسال یا سال بعدی شاغل میشم؟

شاید زودتر از سال بعد شاغل بشی