2777
2789
عنوان

یچیزی خیلییی رو مخمه

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 40 پست

"توی" هم که نیستن

ولی شما میتونستی با هم فرهنگ خودت ازدواج کنی

با فامیل رفت و امد کردن چه ایرادی داره

اینا با هم بزرگ شدن، بعد الان چون ازدواج کرده خودشو بگیره فاصله بگیره ازشون؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ببین اخه اینا حرفایی که باهم میزنن بیش از حد زشتهصمیمیتشون خیلییی بیش از حده اونام دخترای زیاد خوبی ...

پس انتخابت اشتباهه هنوز دیر نشده 

عمرا این رفتارها رو کنار بذاره ها

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

"توی" هم که نیستنولی شما میتونستی با هم فرهنگ خودت ازدواج کنیبا فامیل رفت و امد کردن چه ایرادی دارها ...

نه عزیزم اینا واقعا توی همن😂 بعد اره متوجهم ارتباط خوبه ولی اینا زیادی راحت و صمیمین و حرفای زشت میزنن بی حد و مرز و بدون خط قرمزه حرفاشون و ارتباطشون

چیزایی میگن که حس میکنی اونا زنشن

والا اولش که ما نامزد کردیم اینطوری نبود…

وخیلی همو دوست داشتیم

مذهبی نیست؟ اگه مذهبی باشه راحت میشه متقاعدش کرد

ای خواهر 

شوهر سربه زیر من با همین دخترای مذهبی همکار شد کم کم با توجیه روابطش صمیمی تر شد با یکیشون دوست شد

وقتی فهمیدم اولش همچنان داشت توجیه میکرد گردن نمیگرفت رفتارش اشتباه بوده همچنان میگفت صحبتهامون کاریه 

راحتی و صمیمیت های سالم و پاک مشخصه، اگه ازهمین نوعه ک ظاهرا آره، اولا به مرورزمان اینقدمشغله هازیادترمیشن که فاصله میوفته توی رفت وآمدها.وثانیا،شماهم سعی کن باذهنی مثبت و خوش بین به قضیه نگاه کنی تا از کنارهمدیگه بودن خوشحال باشید 

راحتی و صمیمیت های سالم و پاک مشخصه، اگه ازهمین نوعه ک ظاهرا آره، اولا به مرورزمان اینقدمشغله هازیاد ...

نه صمیمیتشون اگه سالم بود مشکلی نبود

اصلا سالم و پاک نیست

ببخشیدا ! برچه مبنایی میگی؟؟یعنی سوابق نامزدت خوب نبوده نسبت به اون جمع یا کلا.

نه نسبت به اون‌جمع زیادی راحتن حد‌و مرز ندارن اصلا

شوخیای خیلی زشت و راحتیای نامناسب

اگر دوستت داره اثبات کنه بذارتشون کنار

ی مدت گذاشت ولی نتونست ادامه بده

گفت دوستت دارم ولی اونام باید باشن

من اصلا موافق این نیستم بزارشون کنار

فقط دلم نمیخواد صمیمی باشه

ی مدت گذاشت ولی نتونست ادامه بدهگفت دوستت دارم ولی اونام باید باشنمن اصلا موافق این نیستم بزارشون کن ...

نمیتونه مثل شوهر من 

هری گفتم‌با همکارت رسمی تر باش گوش نداد 

آخر مجبور شد همکاریش رو قطع کنه چون نمیتونست رفتارشو‌ تغییر بده جسارتش رو تداشت