2777
2789
عنوان

برای دوستانم

| مشاهده متن کامل بحث + 809 بازدید | 62 پست

از بابام کینه داره در حالی ک من دوسش دارم و بخشیدمش...

از مادرم متنفره... میگه چطور قدر تو رو ندونست...

برادرم رو اصلا قبول نداره ب برادری میگه اون یه مرد غریبه س..

جلوش باید روسری ام بپوشم حتی...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

روزایی بود ک همسایه ها مسخرمون میکردن.. 

دلم میخواست باهاشون بازی کنم... 

باهام بازی نمیکردن... یه بار یه پسره گفت مامانم گفته این بی پدر مادره ....

همون بزرگ ک شدیم برام نامه می‌نوشت... 

یه روز یاد حرفش افتادم بردم دادم دست مادرش گفتم پسر تو بی پدر مادره ک اینکارو میکنه یدونه زد تو دهنم....

تو مدرسه ام خاطرات بد زیاد دارم.. بابت همین قضایا...

بعضی معلما سواستفاده میکردن بعضیا هم نه بیشتر بهم توجه میکردن..

هر دو صورتم خوشایند نبود انگار ی تفاوتی بود همیشه بین منو بقیه...

با یکی از همکلاسیم یه بار دعوا کردیم اون منو زد بیشتر ولی بعد گریه کرد و ...  

فرداش مادرشو آورده بود مدرسه منو صدا زدن تو دفتر  گفتن تعهد بنویس و معذرت خواهی کن مادرش هی میگفت تا صبح دخترم نخوابیده سینه ش درد میکنه... در حالی ک اون با لگد زده بود تو سینه من و من فقط موهاشو کشیده بودم..

بعد ب من گفتن برو ... من بیرون وایستادم شنیدم مدیرمون ب اون خانمه گفت این مادر پدر بالا سرش نیست توقعی نداریم ازش ... همچین چیزی گفت...

چه قدر زیبا نوشتی چندین بار اشکم درومد دقیقا حستو حس کردم انگار اونجا بودم،خداروشکرر که الان باهمسرت خوشبختی،دختر عاقلی هستی فقط شاید تنها اشتباهت این بوده که گذششتو به همسرت گفتی،این تجربه بشه برای دخترای مجرد تاپیک 

همیشه همیشه اعتماد به نفس داشته باشید خانوادتونو بالا ببرید جلو همسرتون یا لاقل خوبشونو نمیگید بدشونم نگید که تف سربالا نشه هر چه قدرم بد یا بی عاطفه باشن

انشا... کنار همسر و فرزندت خوشبخت باشی

از همسرت ناراحت نشو 

حق داره

واقعا دوست داره و میخواد ازت حمایت کنه

بهش اعتماد کن

قشنگ افکارش رو درک میکنم

کنارش ی ورژن بهتری از خودت بساز 

بجای فکر کردن به گذشته به روزهای خوش آیندتون فکر کن

گذشته اگه تو امروز جایی داشت بهش نمیگفتن گذشته